Kicsit bonyolult ez a svéd erdei talicska.A két sárga vezeték a két 12-voltos tekercs,de két szabályzóval:egyik az akkut tölti meg a dudának ad feszt,a másik meg söntstabilizátor az izzóknak(mint a Simónál).A gyújtókör meg (fekete,zöld,piros)Cdi gyújtás.Elvileg a fekete test,a piros a nagyfesz töltő tekercs,a zöld meg a gyújtó impulzus.Elvileg.
most jöttem meg a motorozásból,befagytak a a tökeim,de nagyon élveztem
még a múlt héten állítottunk a futóművön,ég és föld a különbség,sokkal jobban érzem a motort
nagyon jó választás volt ez a V2,nem tudok vele betellni
forex.hu
Én spirálcellás párti vagyok, abban 9Ah a legnagyobb, de sztem elég az is. Indítani fog, az biztos, mert nekem 4.5Ah-s volt a FZR-ben, és vitte.
Szervusztok Urak!
Segitségre lenne szükségem vennem kell aksit a motoromba s nem tudom milyet vegyek. Egy Yamaha FZ 750-röl van szo
Most egy 16ah-s aksi volt benne savas nemigen szeretnék ilyet venni inkább gondozásmenteset ha lehet.
Szeretném kikérni a véleményeteket ez ügyben hogy mekkora inditóáramu az ideális valamint milyen tipust vegyek esetleg ha pár linket is tudtok adni az is megköszönném.
még a múlt héten állítottunk a futóművön,ég és föld a különbség,sokkal jobban érzem a motort
nagyon jó választás volt ez a V2,nem tudok vele betellni
Bár a zárt akksik és a spirálcellásak valóban jobbak.
Én spirálcellás párti vagyok, abban 9Ah a legnagyobb, de sztem elég az is. Indítani fog, az biztos, mert nekem 4.5Ah-s volt a FZR-ben, és vitte.
Segitségre lenne szükségem vennem kell aksit a motoromba s nem tudom milyet vegyek. Egy Yamaha FZ 750-röl van szo
Most egy 16ah-s aksi volt benne savas nemigen szeretnék ilyet venni inkább gondozásmenteset ha lehet.
Szeretném kikérni a véleményeteket ez ügyben hogy mekkora inditóáramu az ideális valamint milyen tipust vegyek esetleg ha pár linket is tudtok adni az is megköszönném.
Talin lesz mit mesélni, én nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt a versenypálya hangulata a 70-es években!
Ui: Feri bá, a bemutatkozást nem rád értette senki