Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szürke vezeték valószínű a leállító vezeték,de hogy a duda kapcsoló,meg az indító relé vezetéke miért van rákötve a gyújtókörre,az nekem se világos.
Kicsit bonyolult ez a svéd erdei talicska.A két sárga vezeték a két 12-voltos tekercs,de két szabályzóval:egyik az akkut tölti meg a dudának ad feszt,a másik meg söntstabilizátor az izzóknak(mint a Simónál).A gyújtókör meg (fekete,zöld,piros)Cdi gyújtás.Elvileg a fekete test,a piros a nagyfesz töltő tekercs,a zöld meg a gyújtó impulzus.Elvileg.
Ezt találtam.
itt elég jó árak vannak de az a baj hogy a zárt rendszerűek a hosszúságuk miatt nem férnek bele a tartóba. (YTX sorozat)
Köszönöm szépen srácok
Legyen az, de fe600
FS650?
Na mégegyszer: Gyulának
A semmit?
Gyulának:
most jöttem meg a motorozásból,befagytak a a tökeim,de nagyon élveztem
még a múlt héten állítottunk a futóművön,ég és föld a különbség,sokkal jobban érzem a motort
nagyon jó választás volt ez a V2,nem tudok vele betellni
Sziasztok!
akksi
Bár a zárt akksik és a spirálcellásak valóban jobbak.
Imet-ben szokott jó áron lenni az akksi. Most éppen ez akciós...
forex.hu
Én spirálcellás párti vagyok, abban 9Ah a legnagyobb, de sztem elég az is. Indítani fog, az biztos, mert nekem 4.5Ah-s volt a FZR-ben, és vitte.
Szervusztok Urak!
Segitségre lenne szükségem vennem kell aksit a motoromba s nem tudom milyet vegyek. Egy Yamaha FZ 750-röl van szo
Most egy 16ah-s aksi volt benne savas nemigen szeretnék ilyet venni inkább gondozásmenteset ha lehet.
Szeretném kikérni a véleményeteket ez ügyben hogy mekkora inditóáramu az ideális valamint milyen tipust vegyek esetleg ha pár linket is tudtok adni az is megköszönném.
szépjónapot mindenkinek..
A nagyján megvagyunk!
Egy lopott új motor kitisztázására nem nagy ár
Végre egy igazi motoros is van köztünk
Talin lesz mit mesélni, én nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt a versenypálya hangulata a 70-es években!

Ui: Feri bá, a bemutatkozást nem rád értette senki
mit akarnak ezek 5kiloval