Néztem már a múltkor bár én inkább az ilyen RT-ben lennék érdekelt. (tegnap úgy volt hogy útba ejtjük és megnézzük de olyan szomorú idő volt hogy elment a kedvem az egésztől)
Kösz szépen a hasznos infókat!
mikor motort vásároltam, az első szempontom a fogyasztás volt, h ne, vagy alig egyen többet, mint a simsonom, és legyen teljesítménye is! (egyszer sikerült vele-sztem rossz karbibeállítás mellett-80 km-en 4 litert megetetni, normál használat mellett ). De azóta azon is lecseréltem a komplet- hengert,- karburátort, -kipufogót. van benne vagy 100 km eddig, de a fogyasztás a bejáratás mellett(max 40 km/h) minimális. uh nem is adom el soha.
tisztában vagyok vele,eddig mindig azt vettem,de a 3000 Ft-ból 5000 lesz mire ideér(köszi Posta),forrasztani meg mindenképpen kell,akkor miért dobjak ki az ablakon 5000-et inkább veszek belőle két szájat a 4-es mellett
Kétféle Ledes index van,egyikbe gyárilag benne van az ellenállás is,ezt le kéne ellenőrizned.Ha nincs benne akkor tenni kell,mert az terheli le az izzóknak megfelelően,de nem kell 30 wattos,impulzus üzem,elég oda egy 16 wattos is.
Az olasz gépek nem a fogysztásról híresek,ott nem ez a szempont.A 125-ös poweres Gilerám is megette kapásból a 6-ot,ha a powert nem engedtem nyitni akkor 5.8-5.9 fogyott,de powerrel soha nem ment 6-alá.
Nem bírok a véremmel,reggel 7kor arra ébredtem,hogy nekem motoroznom kell,mert megőrülök
indulok is lassan a garázsba és életrekeltem a szörnyet
vettem tegnap 6000-ért 4 nagyon fasza ledes indexet,valamikor fel kellene tennem rá...először gyárit akartam venni,mert a jobb első elhervadt,de 21000-ért inkább kihagytam azt mondta a srác,akitől vettem,hogy ne költsek pénzt relére,hanem forrasszak be minden index elé egy 7 ohmos,30W-os ellenállást,az is ugyanolyan jó és megvan 50 Ft-ból,szerintetek?
Mióta Ábrus macskája szinkronozta, azóta elég jól eszik,itt Szegeden tankolok a fonógyárin,asszony,csomag a nyakamban és hajrá.Legközelebb Enyingen tankolok,12.6-12.8 liter szokott belemenni,aztán Polgárdiból hazajövet még teletöltöm ugyanott,és hazáig elég.
Volt olyan is az elejébe,meg nálam az asszony is széria tartozék,(sajnos) így ezek nálam kétszemélyes és néha még csomagos fogyasztás.6000-fordulattól kezdi el jobban csipegetni a naftát,ez alatt tartva egy személlyel 5-alá is le lehet menni.
Rosszul rögzitettem a kamerát!
Mentem ma 50 km. Dúnaújváros -vissza-- Remek volt ,
Felakartam venni de a kamera az eget vette.
http://www.kepesmotor.hu/bmw-t...
Bár szerintem tudod te azt nagyon jól.
mikor motort vásároltam, az első szempontom a fogyasztás volt, h ne, vagy alig egyen többet, mint a simsonom, és legyen teljesítménye is! (egyszer sikerült vele-sztem rossz karbibeállítás mellett-80 km-en 4 litert megetetni, normál használat mellett
indulok is lassan a garázsba és életrekeltem a szörnyet
vettem tegnap 6000-ért 4 nagyon fasza ledes indexet,valamikor fel kellene tennem rá...először gyárit akartam venni,mert a jobb első elhervadt,de 21000-ért inkább kihagytam
Nekem ugyan 500-am van,de 600-nál is 5-6 liter körül,pályán fix tempóval ette a legkevesebbet,városban Rossi módra felmegy 7-8 ra is.