De nem is azért vettem ki tegnap is már meg akartam nézni csak lusta voltam.
Van itt 3 fasszab is ne volna olyan könnyű beszerelni meg is csinálnám most
14.4V a gázképződési határ,efölött forralja az akkut,szerintem fesszabályzót kéne cserélned.A Sanyi töltése is sok szerintem,de amennyit megy vele,annyit kibír az akku,meg aszonta itt valaki hogy jó az,én nem szólok bele.Nekem csak egy(!) tizeddel volt több(14.5V) a töltő feszültség,és fél év alatt kétujjnyi sav maradt az akkuban.
Gépkönyv szerint ajánlottuk,15 fok felett 20W40-es,5 fok alatt pedig 10W30-as van előírva.Hidegben persze hogy könnyebben megy vékonyabb olajjal,de 20 fok felett a 20W50-est ajánlom melegen,mert akkor már a téli olaj kevés lehet.Ha az elégtelen kenés miatt szétrágja a főtengely vagy vezérmű csapágyazást,komoly összegbe kerül a javítás.
Szia.
Mi csak hosszú évek során problémamentesen használt olaj típusát fajtáját, és ebből adódó tapasztalatokat osztottuk meg veled. Örülök hogy a gondod megoldódott.
Én vagyok az a srác, aki még a múlt héten írt az olajcsere utáni anomáliákkal kapcsolatban, az fzr400-as paripámnál. Nos, ugye 20w50-es olaj lett beletöltve, és ezután a motor nagyon nehezen indult és a váltás is lehetetlen volt kezdetben valamint hidegen a motor is meg-megállt. Azóta lecseréltem és 10w40-es castrolt öntöttem bele, és minden visszaállt a régi kerékvágásba, szerencsére.
Azt mondtátok, hogy nem az olaj miatt voltak a problémák, és, hogy hülye ötlet 10w40-est önteni bele. Nos, mint kiderült mégsem :)
(Azért ezt a pár sort kéretik nem letolásnak venni, köszönöm ^^)
Van itt 3 fasszab is ne volna olyan könnyű beszerelni meg is csinálnám most
Gyulám ránéznél a videómra raktam fel a generátor töltésről véleményt kérnék ha ráérsz. Mert én szerintem ott rossz valami.
De örülök neki hogy már nagymotoros lettél
Mi csak hosszú évek során problémamentesen használt olaj típusát fajtáját, és ebből adódó tapasztalatokat osztottuk meg veled. Örülök hogy a gondod megoldódott.
Én vagyok az a srác, aki még a múlt héten írt az olajcsere utáni anomáliákkal kapcsolatban, az fzr400-as paripámnál. Nos, ugye 20w50-es olaj lett beletöltve, és ezután a motor nagyon nehezen indult és a váltás is lehetetlen volt kezdetben valamint hidegen a motor is meg-megállt. Azóta lecseréltem és 10w40-es castrolt öntöttem bele, és minden visszaállt a régi kerékvágásba, szerencsére.
Azt mondtátok, hogy nem az olaj miatt voltak a problémák, és, hogy hülye ötlet 10w40-est önteni bele. Nos, mint kiderült mégsem :)
(Azért ezt a pár sort kéretik nem letolásnak venni, köszönöm ^^)