Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A két csavar középpontja 40mm-
a két széle 46mm
Egy kellene, de lent leszek én is üllőn, Üllésen
Üllés
Na itt a két tükör:
Mikorra kel üllöre érni?
Gratula ügyi vagy !
Hali
Természetesen van!
Hány db?-hova küldjem?
Ügyes vagy. . .
Majd délután találkozunk!
Gratula....
Én voltam,köszi...
Valaki keresett sisakot...

sisak1

sisak2
nem bízom el magam, mert tegnap éreztem, h ez a moci nem játékszer , még mindig a hatása alatt vagyok.. a vizsgán gyorsításnál kiment a 60 azé :D
Gratula! Aztán nem elbízni magad, mert abból szokott a baj lenni.
sikerült a vizsga, nagyon jól ment, ráadásul a végén Laci bácsi azt mondta, h '' igazi motoros vagy'', és ez tök jól esett.
Feribá, első féknyereg rögzítő csavarod nincs tartalékba?
Scwarzi most vizsgázik
Szép napot mindenkinek!
Csak téged láttalak... Vártál valakire!
A vezérmű lánc rezonancia pontja esik 3500-4000 fordulat közé.Itt a lánc kicsit rángat a feszítés ellenére is.Én ki szoktam kerülni ezt a fordulatot,vagy alatta megyek,vagy felette.Persze ez kis rezgés,inkább csak hallani lehet,mint érezni,kormányrángatást nem okozhatna.Inkább az lehet hogy az első villaszáraid korábban sérültek,nem futnak együtt,és remegni kezd nagyobb sebességnél.
jaja,meg az elektronikusan állítható telók is biztos olcsók...ha sikerül megvenni annyiért,amennyiért én szeretném,akkor beleugrok,mert nagyon bejön nekem
ez most az egyik legjobb motor. (ami nem jelenti azt, hogy 20 évesen is működni fog a CAN BUS rendszer, meg a sok egyéb kütyü, de most jó)
faszom... taxival gyöttem haza. úgy is már csak hazaevickélni akartam, me úgy dől az olaj a telóból ekkora vihart
Nem. De te ezt honnan tudod? Láttál minket Atival?
Neked jó, mert nagy.