Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem csattog volt hogy 1-2 hézagolót nagyobbra köszörültem véletlenül és semmi gáz eddig vele
Szép napot mindenkinek!

Gondban vagyok : Csak kocsival enged az asszony!
Hali
Van egy csere lehetőség :85-90kg 180 cm embernek amit este felraktam
Most 95 kg vagyok ha rám jó ?
Hali
Amikor belépsz, az adatlapra kattaints, és szerkesztés:majd mentés!
Erről valakinek vélemény
nem fog nagyon csattogni ha max-ra állítom
előzmény
De persze ha van zsé akkor darabokra lehet szedni
Sziasztok!
A vezérmű láncot ki tudod cserélni egyszerűen nagyon kevés bontással ,mint egy bicikli láncot
szelepdekni le,spanoló ki,vezérmű tengelyeket kiveszed és szét tudod nyomni a régi láncot hozzárakod az újat amit szétnyomsz szintén,befűzöd át hajtod és összenyomod majd összezömíted,nem lesz semmi baj ,mert oldalterhelést nem igazán kap a lánc. Egy zzr400-ba cseréltünk így azóta ment már vele pár ezret a srác
Megvan a cím emre? Mindjárt megyek Pestre ha útba esik megnézem a tökrüköt..
Még nem az enyém csak üléspróba volt
Meg milyen fasza motorod!
Látod milyen fasza gatyám van nekem is
Lehet elmenni még egy darabig,de nem kockáztathatok,mert ha elszakad csak a Simó marad,egy darabig nem tudnám pótolni a Yamit.
Ja értem mert itt már 25e megvan állítás óta meg a lánc is csörög. Akkor belefogok 1 kis kutyulásba
Ábrus állította be,mikor fel lett újítva a hengerfej,kb. két és fél éve.Azóta még tízezer kilométert se mentem vele,és előtte volt cserélve (elvileg) a vezérmű lánc is,vagyis nem zöröghetne semmi.
szerezzé egyet nekem is
Gyulus mennyi időnként állítasz vagy csekkolsz szelepet?
Amúgy jó reggelit,ha sátor kell,tudok vinni,csak ne hányjátok tele. .
Csak ennek az a veszélye kedves Ábrus,hogy ha elszakad a vezérmű lánc,akkor motor nélkül maradok.Amikor elhoztam tőled nem volt ilyen hangja,most már van.Ne felejtsd el,én is 28 éve javítok,észreveszem ha valami megváltozott.Úgyhogy ki fogom cseréltetni a vezérmű láncot,mert könnyen pórul járhatok.
naci megvan. bőrben vagyok meglőve: nadrág bő, kabát éppencsak jó
Nem tudom hogy kell.
Köszi. Utánanézek.
De amugy azért irom hogy" elvileg " ott eszünk ! Nem szívesen megyek el ithonrol vannak rá okaim! De van valaki akit ideköltöztettek addig valami K.O-os srácot csak hogy biztosra menjek !
Mikor hozzám került a bal oldali egy átmenő csavarrl ugy meg volt szoritval ,hogy baszot felhajlani . Szoval ilyen végett is van hogy nem hajlik