Sziasztok!
A vezérmű láncot ki tudod cserélni egyszerűen nagyon kevés bontással ,mint egy bicikli láncot
szelepdekni le,spanoló ki,vezérmű tengelyeket kiveszed és szét tudod nyomni a régi láncot hozzárakod az újat amit szétnyomsz szintén,befűzöd át hajtod és összenyomod majd összezömíted,nem lesz semmi baj ,mert oldalterhelést nem igazán kap a lánc. Egy zzr400-ba cseréltünk így azóta ment már vele pár ezret a srác
Ábrus állította be,mikor fel lett újítva a hengerfej,kb. két és fél éve.Azóta még tízezer kilométert se mentem vele,és előtte volt cserélve (elvileg) a vezérmű lánc is,vagyis nem zöröghetne semmi.
Csak ennek az a veszélye kedves Ábrus,hogy ha elszakad a vezérmű lánc,akkor motor nélkül maradok.Amikor elhoztam tőled nem volt ilyen hangja,most már van.Ne felejtsd el,én is 28 éve javítok,észreveszem ha valami megváltozott.Úgyhogy ki fogom cseréltetni a vezérmű láncot,mert könnyen pórul járhatok.
De amugy azért irom hogy" elvileg " ott eszünk ! Nem szívesen megyek el ithonrol vannak rá okaim! De van valaki akit ideköltöztettek addig valami K.O-os srácot csak hogy biztosra menjek !
Gondban vagyok : Csak kocsival enged az asszony!
Van egy csere lehetőség :85-90kg 180 cm embernek amit este felraktam
Most 95 kg vagyok ha rám jó ?
Amikor belépsz, az adatlapra kattaints, és szerkesztés:majd mentés!
nem fog nagyon csattogni ha max-ra állítom
előzmény
A vezérmű láncot ki tudod cserélni egyszerűen nagyon kevés bontással
szelepdekni le,spanoló ki,vezérmű tengelyeket kiveszed és szét tudod nyomni a régi láncot hozzárakod az újat amit szétnyomsz szintén,befűzöd át hajtod és összenyomod majd összezömíted,nem lesz semmi baj ,mert oldalterhelést nem igazán kap a lánc.