Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekelne, ha már elkezdted.
Emre, csinálok majd egy kb. köccségvetést, de most vacsi.
De nagydurván a kecó kb. 4500 Ft/éj/fő, a benya meg 6 literrel 1000 km-re kb 25000, ezen kívül amit megeszel-iszol, de lesz majd főzés, nem kell étterembe járni, meg szupermarkecbe mehetünk italért.
kösz!szerintemis 300-rengeteg érte!a kajával meg vigyázzál,én tegnap este bort szippantottam a hordobol ,jól tüdöre kaptam.
Erről és a hasonló esetekről van egy elméletem, de az sem ide tartozik.
Kurvára semmi köze hozzá senkinek, meg nem is tartozik ide, de mentem éjszakára.

Ja, cserélne velem valaki első telót?
na légyszíííííííííí
Hajnalba munkába menet átfutott előttem egy őz, nagyon közel volt, annyi időm se volt, hogy belenyúljak a fékbe...
Nem is lehetett látni, egyszercsak kivetődött a bokorból...
Őszinte leszek, nem tudom, ezt is csak azért raktam be mert irreálisan magas árat kért érte és majdnem megfulladtam kaja közbe
kösz!gondolkodok egy nagyobban,szerintem még énsemtudom,hogymiért a mostanitsem tudom kihasználni
Kéne valami fasza fordított első telót tenni a gépembe.
Már olyan régen szereltem....
Rajtam is röhögnének ha meghírdetném a motoromat,mert bizony olcsón nem adnám az biztos!
El akarod adni? Nagyon szép a motorod!
Mi történt?
Sztem jól néz ki a nagyméretű körlámpa. Persze az igazi kocka lámpával lenne.
űdv!szerinted,az enyémért nemsok 395-irányárban?csakegy kérdés,tudom annyit ér amit adnak érte.nemvagyok jártas motor eladásban,csak hasonlitgatok.
Ja egy 100 ast adnék érte és még nem is hallottam
Idom nincs -átalakitva az eleje ami nem is tetszik.
Én nem tudom mi legyen, mert egyrészről szeretnék menni.
Másrészről meg fingom nincs mennyi időm lesz augusztusban, ugyanis már most három műszakban dolgozok ami lehet idén nem is változik. De lehet lesz leállás az idő tájékán ami majd csak később fog kiderülni.

Kb mi pénz lenne a túra teljes időtartamra?
Azért pont egálba van ha az ember felfordul.
Ja, nekem sem eszi az olajat.

Mondjuk amennyit megyek vele az maga lenne a csoda.
Hát talán nem kéne mindenkit letámadni.
Úgy tűnik hogy a JóIsten engem mindenképp meg akar dögleszteni idén...
Nagyon bízik magában hogy eladja ennyiért 150 max
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ez is jó.
Nekem a teljesen zárt méregdrága 9Ah-ás Yuasa volt benne. (meg szerintem még van is)
Nézz szét itt is, legutóbb innen vettem a GTR-be. (a legalsót)