Emre, csinálok majd egy kb. köccségvetést, de most vacsi.
De nagydurván a kecó kb. 4500 Ft/éj/fő, a benya meg 6 literrel 1000 km-re kb 25000, ezen kívül amit megeszel-iszol, de lesz majd főzés, nem kell étterembe járni, meg szupermarkecbe mehetünk italért.
Hajnalba munkába menet átfutott előttem egy őz, nagyon közel volt, annyi időm se volt, hogy belenyúljak a fékbe...
Nem is lehetett látni, egyszercsak kivetődött a bokorból...
Én nem tudom mi legyen, mert egyrészről szeretnék menni.
Másrészről meg fingom nincs mennyi időm lesz augusztusban, ugyanis már most három műszakban dolgozok ami lehet idén nem is változik. De lehet lesz leállás az idő tájékán ami majd csak később fog kiderülni.
Ez is jó.
Nekem a teljesen zárt méregdrága 9Ah-ás Yuasa volt benne. (meg szerintem még van is)
Nézz szét itt is, legutóbb innen vettem a GTR-be. (a legalsót)
De nagydurván a kecó kb. 4500 Ft/éj/fő, a benya meg 6 literrel 1000 km-re kb 25000, ezen kívül amit megeszel-iszol, de lesz majd főzés, nem kell étterembe járni, meg szupermarkecbe mehetünk italért.
Ja, cserélne velem valaki első telót?
na légyszíííííííííí
Nem is lehetett látni, egyszercsak kivetődött a bokorból...
Már olyan régen szereltem....
Idom nincs -átalakitva az eleje ami nem is tetszik.
Másrészről meg fingom nincs mennyi időm lesz augusztusban, ugyanis már most három műszakban dolgozok ami lehet idén nem is változik. De lehet lesz leállás az idő tájékán ami majd csak később fog kiderülni.
Kb mi pénz lenne a túra teljes időtartamra?
Mondjuk amennyit megyek vele az maga lenne a csoda.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Nekem a teljesen zárt méregdrága 9Ah-ás Yuasa volt benne. (meg szerintem még van is)
Nézz szét itt is, legutóbb innen vettem a GTR-be. (a legalsót)