Arra gondoltam, ez a minimum.
Én, mint említettem, jártam arra többx, és garantálom, az út végére senkinek sem fog hiányozni a még több kanyar, meg a szűk hegyi szerpentin
Bár mióta megvan a pálya, csökkent a főút forgalma, de a sok kanyar az ott maradt
Köszi, de asszem nekem nem fog kelleni.
Van még 100k felett szép kártyámon pénz, és ha lesz lehetőségem csavarogni-nyaralni akor inkább abból kellene itthon megoldanom.
Most így látom helyesnek, de mint említettem az sem biztos hogy lesz rá időm.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Fűzfőn,a Szatuna KFT megszünteti a motorplexik gyártását!A maradék készletet 3000ft-s darabáron értkesitik!Alapesetben 14-15000 körül voltak!Én most rendeltem,gondoltam szólok nektek,hogy itt az alkalom,ha olcsón szeretnétek!Ide írjatok,kérjetek terméklistát:legterelo@szatuna.hu webcím:www.szatuna.hu
Én, mint említettem, jártam arra többx, és garantálom, az út végére senkinek sem fog hiányozni a még több kanyar, meg a szűk hegyi szerpentin
Bár mióta megvan a pálya, csökkent a főút forgalma, de a sok kanyar az ott maradt
mindenkinek szép napot!
Szerintem jóval több lesz az.
Erre mondják rosszkor rossz helyen.....
Mert ez így vonatkozhat rám is illetve bambira. Avagy mindkettőre.
De egyelőre mindannyian nyerésre állunk.
Van még 100k felett szép kártyámon pénz, és ha lesz lehetőségem csavarogni-nyaralni akor inkább abból kellene itthon megoldanom.
Most így látom helyesnek, de mint említettem az sem biztos hogy lesz rá időm.
A ribancok 30 előtt, a seggfejek 40 után fordulnak fel.