Csövi! Ez Diesel,az alapjárat 600 f/min. A zöld mezőben a leggazdaságosabb a motorüzem. Legnagyobb fodgatónyomatékot 1300-1500 között adja le,és a vége 2200f/min.
Gyerekek! Pécsett egyetlen boltban sem lehet kapni 5X10-es benzincsövet. A barátom alkatrész kiszállítással foglalkozik,végigjárt mindent(Unix,Bárdi,Start autó.Láng,)És még a motorosboltokat is. Ulzta gáz ez az egész. A motor szétszedve egy szűtőcsere miatt,és nem tudom összerakni a benzincsövek miatt. A régiek meg tök szarok,meg egy el zis szakadt amikor le akartam húzni a csapról.
Naná, hogy 2T, a KTM crossmotorom. Gyertya? az van benne
elég sötét, de nem kormos, de nem is az az őzike barna.
Majd holnap letesztelem jobban, már nem akarom berregtetni, mert kiba hangos, felveri a telepet. Pedig full gyári a kipuff, de ez ilyen kereplő
Sok is lehet? erre nem is gondoltam... bár fogyaszt szépen
De jó 5letet adtál, ha bemelexik, ráteszem a szivatót, és ha megjavul, akkor szegíny, ha xarabb lesz, akkor dús
Ábrus! (vagy aki érti)
A 250es motorommal valami feneség van nem pörög szépen ki, olyan, mint ha kb. 4-5000 fordulatnál belépne valami határoló, és elmegy az ereje
Mit kéne először megnézni? Szegény lehet, vagy kicsi az előgyújtás? Gyenge kompresszió csinál ilyet?
a terv az, hogy a kártyám marad az ARC-ban, és csak a wifit osztom meg rajta keresztül netezve a paddal. Meg itthon netezni, mikor a sárkány lenyúlja a laptopot :D (ami elég sűrűn megesik )
Bontatlan motorral,kizátólag városj forgalomban. Ráadásul még mindig jó erőben van.
Nagyon örülök neki,sokkal könnyebb vele dolgozni.
elég sötét, de nem kormos, de nem is az az őzike barna.
Majd holnap letesztelem jobban, már nem akarom berregtetni, mert kiba hangos, felveri a telepet. Pedig full gyári a kipuff, de ez ilyen kereplő
Gyertyakép milyen?
De jó 5letet adtál, ha bemelexik, ráteszem a szivatót, és ha megjavul, akkor szegíny, ha xarabb lesz, akkor dús
szerintem keverékképzés....
A 250es motorommal valami feneség van
Mit kéne először megnézni? Szegény lehet, vagy kicsi az előgyújtás? Gyenge kompresszió csinál ilyet?