Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja mégvalami....nehogymár ilyen miatt legyen eladva egy ilyen csinibaba . Másik, jobb, puhább kesztyű megintcsak orvosolja az ilyesmit. Nemhiába lehet 60Ezerért is kesztyűt venni. Nekem rendszeresen azért fáj az egész kézfejem, mert nagyon rá kell dőlni a kezeimre. A legelső, hogy meg kell találni a helyes testtartást. Ahogy a volt kamionos barátom mondta: "Be kell ülni a gépet"
Szia! A kéztartással próbálj variálni. Nekem is zsibbadt a kezem rajta, és rájöttem, hogy rossz szöget zár be a markom, és az alkarom. Egyébként a versenyzők oktatják is, hogy egy vonalban kell lennie a kézfejnek+az alkarnak. Na most ehhez mérten kell akkor jobban felülről, vagy ha ráhasalsz, akkor pedig lejjebbről fogni a kormányt. Úgy értem, hogy ha ráhasalsz a tankra, akkor engedd le a könyököd+az alkarod...persze annál lejjebb ne menj, hogy el ne érd a fékkart
Na kigugliztam . Jó kis óra, tiszta Knight Rider feeling
Nemsemmi gép :) Szeretném látni működés közben.
Ilyesmire lesz szükséged:
Nyugtasson meg a tudat hogy még 400-ért sem hívnának fel.
Az idomot alakítani kell és a térded ugyanúgy zsibbadni fog.
Én megoldottam annak idején.
Az igazi kemények hazajönnek ilyennel a tengerről, 650 km-ről, esőben Igaz, utána kád forró vízben fexenek fél órát, mire újra mozog a válluk

Érdekes, az én kormányom nem rezeg semennyire sem. Sőt, nem is tartással volt legtöbb bajom, a bőrruha volt nehéz.
Ez nem eladó, fiamtól kaptam szülinapomra (a 44-re) Hónapokig vadászott rá, végül az íbéjrű lett, Szerbiából és nem volt olcsó.
Iskolásként láttam 78-ban egy újság címlapján, azóta szerettem volna 1et.
Nekem is zsibbad a kezem de szerintem sokmindenkinek. Át lehet alakítani de a fejidomot is kell, mert nem fog elfordulni. Hosszabb fék meg kuplung cső kell asszem...
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy az FZR1000 továbbra is az enyém marad!
Nem kell senkinek, de még csak érdeklődő sincs rá, még cserébe sem!
Pedig már 500-ra levittem az árat, így már 250-et bukok rajta!
Nem is ez a lényeg!

Valaki csinált már olyan átalakítást, hogy megemelte vagy más típusú kormányt rakott rá?
Igazából azért szerettem volna eladni, mert zsibbad rajta a kezem!
A zsibbadást nem a motor okozza, le volt szervizelve!
Gyenge vagyok, vagy inkább a kényelemhez szoktam!

Át lehet alakítani valami túrásra a kormányt?
Ha igen, akkor hogy és ez kb. mennyiben áll meg?
El tud fordulni a kormány a spoilerektől, ha minden az eredeti marad?

Inkább átalakítom számomra motorozhatóra, de "kabátgombért" nem fogom eladni! Hála Isten nem kenyérre kellene az ára!

Köszi minden infót!
Mészi

Egyébként ő lenne az, bár szerintem már régről ismeritek!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ja, a második dolog: ádámot ki&szták otthonról mert későn ment haza.
Digitálisan is mutatja az időt de hiába, ha ádám mindig egy kicsit késésben van amikor váltani kell, nem pedig eb&szni az időt.
Ú, ez kell nekem, megveszem! Mióta vadászok egy ilyenre! Szeretem én is az órákat....
Texas Instruments, az első nagyszériás LED-es óra, 1977.
Hát megmondom őszintén, nem láttam még ezt a modellt. Annyi féle óra létezett már. De azért tippelek :) Bulova? SEIKO? :)
Ezt ismered? Enyém.
Tom, bekevert akkusavval kellett volna feltölteni, azt leht kapni úgy.
Ez új volt? Mert azok szoktak "szárazon töltött" állapotban lenni, de úgy nem lehet használni, mert semmi kapacitása, kell bele elektrolit.
Ha lemerül az akksi, hígul a sava, ha feltöltöd, töményedik, ezt lehet mérni ilyet pipetta alakú xarral, autósboltban kapsz 600 Ft, és hasznos, ha van. ilyen-e
Az első képből két dolgot tudtunk meg:
- Ábrus nem ismeri az analóg órát
- Ádám csukló modell lett
Na látom nem csak én vagyok itt óra barát :) Akinek egy Super Avenger van a kezén, annak fontos az idő :)
Mennyi egy ilyen homokóra?
Fél öt múlt 3 perccel. És?