Igen, az megvan :) Na akkor sorban írom . Tehát karbi szinkron ügyben indult a dolog. Sajnos a házi kütyüvel nem ment. Mentem tovább, hátha máshol is baj van: Szelephézagok. A legnagyobb eltérés 8 század volt egy szívószelepnél pluszban. De általában 3 századnál nagyobb eltérés nem volt a limithez képest. Na összefelé sikerült beletépnem az egyik gyertyát...volt anyázás rendesen .Ha minden jól megy, ma már zgni is fog
Nekem is van egy 2T poweres halál. Nekem sosem volt barna, a legjobb az a szürke, és a halvány barna között alakult. De nekem mindenki azt mondta, hogy az ilyen durvább gépeknél soha nem is lesz őzbarna, ne is várjam. Sztem is meg kéne nézni, nem sok-e a benya...és ami még kibabrálhat az az, ha koszos a légszűrő, mert a benzin is csak valamihez képest lehet sok, és talán a levegőhöz képest....gondolom én
Nekem is van egy 2T poweres halál. Nekem sosem volt barna, a legjobb az a szürke, és a halvány barna között alakult. De nekem mindenki azt mondta, hogy az ilyen durvább gépeknél soha nem is lesz őzbarna, ne is várjam. Sztem is meg kéne nézni, nem sok-e a benya...és ami még kibabrálhat az az, ha koszos a légszűrő, mert a benzin is csak valamihez képest lehet sok, és talán a levegőhöz képest....gondolom én
Nagyon baba, tiszta Knight Rider