Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az megvan :) Na akkor sorban írom . Tehát karbi szinkron ügyben indult a dolog. Sajnos a házi kütyüvel nem ment. Mentem tovább, hátha máshol is baj van: Szelephézagok. A legnagyobb eltérés 8 század volt egy szívószelepnél pluszban. De általában 3 századnál nagyobb eltérés nem volt a limithez képest. Na összefelé sikerült beletépnem az egyik gyertyát...volt anyázás rendesen .Ha minden jól megy, ma már zgni is fog
Kinderfábrik?
FZR?
Hujj, várj Melyik projectre gondolsz ? Több dologba is belemásztam
Na,hogy állsz a vassal?
Keresek kesztyűt,nem túl drágán mert az enyém szét szakadt! A tenyerén elvékonyodott szegény kenguru!
Jó reggelt a ridereknek
Szia!

Nekem is van egy 2T poweres halál. Nekem sosem volt barna, a legjobb az a szürke, és a halvány barna között alakult. De nekem mindenki azt mondta, hogy az ilyen durvább gépeknél soha nem is lesz őzbarna, ne is várjam. Sztem is meg kéne nézni, nem sok-e a benya...és ami még kibabrálhat az az, ha koszos a légszűrő, mert a benzin is csak valamihez képest lehet sok, és talán a levegőhöz képest....gondolom én
Szerintem nekem

Nagyon baba, tiszta Knight Rider
Ez vicces...
Jó reggelt....
Bénán ülnél rajta.
De ezen még megvan a hátsó sárvédő műanyag is.
Hát az első kérdésem az szokott lenni hogy milyen volt eddig és azóta min változtattál.
Nyugi,külföldi papiros,ha rászámolod a honosítást,fél milla felett lesz.Annál olcsóbban kapsz magyart.
basszus
Ez télleg szép! Érdemes lenne megvenni...
Mi van a többiekkel?
85-90 max. Van amin hosszú a híd,az simán megy 100 felett.
És százzal bír menni? Kipróbáltad már?