Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A turbó miatt meg részvét.
Rendkívül jó meglátás, én is pont erre gondoltam.
Biztos, hogy kutya kell neked? Még nem vagy annyira öreg... de ha sokat eszelsz, télleg csak a kutya marad.
Reggelséges reggelt!
Egyébként szeretnek sportolni, főleg súlyzózni...

http://youtu.be/Eg37DbZl8Go
Hát igen, amelyiket lehetne bringával futtatni az nagy mozgásigényű sokat kellene foglalkozni vele. Kicsi kutyát könnyebb szállítmányozni, a buldogok pedig nyugodt kutyák elvannak egész nap, kiránduláskor sem szaladnak világgá. De ők is mint minden kutya a gazdájuk mellett érzik igazán jól magukat és nekik is kell a foglalkozás, tanulás, játék különben nehezen kezelhető szófogadatlan lesz, amúgy is önfejűek a buldogok.
Olyan kormány mögötti, vízszintes vazon lévő ülésben szerintem elücsörögne.
Ezen a futásos dolgon gondolkodtam, sajnos ami bírja a lakást és nem 3 órát szaladgál kint, az nem használható komoly munkára... ez van. Ez aranyos, okos kis szörny, fingikhorkol, tiszta kicsién :-) egy ilyen francia jó ha bír két rövid sétát, nagy melegben-hidegben ki sem hajlandó menni. Igazi tv-nézős kutyi. Ezért mertem jobban elgondolkozni rajta. Racionális értem nincs mellette, valahogy egyszercsak bekattant ez a dolog. Innen jópofának tűnik sétálni a rómain, kocsival kirándulni menni, esténként kikapcsolva játszani vele kicsit.

Mit gondolsz?
A medve. Az a nem játék!
Aranyos, francia buldi? Neked vagy egy nagyobb kutya kellene akit tudnál vinni bringával futni, vagy egy kicsi akit be tudsz tenni előre a kosárba.
Úgy van ahogy a Sanyi is mondja a kutya nem játékszer, alaposan meg kell gondolni.
Köszönöm
Szép naport
Sziasztok!
Gondoljátok át rendesen,mert utána felelősséggel tartoztok érte ha már nálatok van. Ez a döntés nem pár hónapra szól. Nagyon nagy öröm ez a kis állat,de jár elég sok kötöttséggel is.
őt néztük most... El lehetne hozni.
Minnyá fekete lenne a cicus
Jóestét az Uraknak!
Halihó Bobi! Nézd meg ezt!Lábtartó..
Hali Jaszikám .
Ma tudtam a bowdennel foglalkozni. Kerestem és találtam egy szinte újat ---holnap feladom
Hali ,
szép estét
Pacito. ,
hamarabb kené a dolgokat letudni , mert 9-n esküvő-amit elfelejtettem.Melyik nap ugorjak le?
Hali gali