én mióta elütöttem azt a gyalogost, tök bajban vagyok a könyökömmel a térdem meg mióta egy meccsen nagyon szétrúgták de már ott vagyok, hogy megnézetem egy ilyen baleset utáni rehabos sebésszel, hátha tudunk valamit javítani, mert főleg a könyökömmel nem tudok igazán meleg helyzetekbe belemenni bátran bunyónál kicsit nem figyelek a végefelé, és leírom a karom egy-két hétre.
Én is felállítottam magamnak már egy jó pár célt,és vagy így,vagy úgy de elértem és sosem bántam... A birkózás után kellet valamit kezdenem magammal,mert csak feszült bennem az ideg robbanásig....
Az ember mindig le akarja győzni saját magát,és hajszolja az ember a teljesítményt,mert élmény nyújt hogy megy a dolog. Csak sajna ott van a teljesítőképesség határa.Nem nehéz átlendülni rajta,észrevétlen és akkor jön a baj,sérülés formájában. Utána van idő gondolkodni a dolgokon,milyen farok voltam. Megért ennyit? Hát nem. És megint beleestem ebbe a hibába.
Nyáron 6 héten keresztül,heti szinten futottam 100km közelében,volt hogy többet is. Gondoltam,milyen erős leszek az idei Bp maratonra. Hát semmilyen,mert úgy elkopott a térdem,bokám,hogy menni alig tudtam. Most kezdtem megint a futást heti 2 alkalommal,esetenként még csak 16km megy. Nyáron volt,hogy egymást követő 3 nap alatt 90km összesen. Jó nagy hülye voltam. Most nagyon örülök,hogy heti 2x tudok futni fájdalom nélkül és persze heti 4x tekerek.
Ja csak úgy nem mellékesen,mert a sport ugye "egészséges" ma 4ml váladékot szívtak le a csuklómról! Egy kis megerőltetés,mondják.... De nem pihenünk....
Nyáron 6 héten keresztül,heti szinten futottam 100km közelében,volt hogy többet is. Gondoltam,milyen erős leszek az idei Bp maratonra. Hát semmilyen,mert úgy elkopott a térdem,bokám,hogy menni alig tudtam. Most kezdtem megint a futást heti 2 alkalommal,esetenként még csak 16km megy. Nyáron volt,hogy egymást követő 3 nap alatt 90km összesen. Jó nagy hülye voltam. Most nagyon örülök,hogy heti 2x tudok futni fájdalom nélkül és persze heti 4x tekerek.