Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mióta elütöttem azt a gyalogost, tök bajban vagyok a könyökömmel a térdem meg mióta egy meccsen nagyon szétrúgták de már ott vagyok, hogy megnézetem egy ilyen baleset utáni rehabos sebésszel, hátha tudunk valamit javítani, mert főleg a könyökömmel nem tudok igazán meleg helyzetekbe belemenni bátran bunyónál kicsit nem figyelek a végefelé, és leírom a karom egy-két hétre.
De most az idei év amúgy is kimaradt,mert volt egy váll sérülésem is! Részleges szakadás....pffffff
Nem ismerem,de ő más kategória! Fekve nyomás,felhúzás,guggolás amit én produkálok!
Én is felállítottam magamnak már egy jó pár célt,és vagy így,vagy úgy de elértem és sosem bántam... A birkózás után kellet valamit kezdenem magammal,mert csak feszült bennem az ideg robbanásig....
Van világcsúcs,és világbajnok is.
Ha csak negyed ennyi kitartásom lenne a futáshoz meg a sporthoz.
Van egy jó barátom,Ő is ezt csinálja. Ónozó Szabolcsnak hívják. Ismered?
Én elvagyok pedig nekem sem ártana.
Az ember mindig le akarja győzni saját magát,és hajszolja az ember a teljesítményt,mert élmény nyújt hogy megy a dolog. Csak sajna ott van a teljesítőképesség határa.Nem nehéz átlendülni rajta,észrevétlen és akkor jön a baj,sérülés formájában. Utána van idő gondolkodni a dolgokon,milyen farok voltam. Megért ennyit? Hát nem. És megint beleestem ebbe a hibába.

Nyáron 6 héten keresztül,heti szinten futottam 100km közelében,volt hogy többet is. Gondoltam,milyen erős leszek az idei Bp maratonra. Hát semmilyen,mert úgy elkopott a térdem,bokám,hogy menni alig tudtam. Most kezdtem megint a futást heti 2 alkalommal,esetenként még csak 16km megy. Nyáron volt,hogy egymást követő 3 nap alatt 90km összesen. Jó nagy hülye voltam. Most nagyon örülök,hogy heti 2x tudok futni fájdalom nélkül és persze heti 4x tekerek.
Nem bírom sport nélkül,mert akkor be kattanok!
Erőemelés.... Ennyi
Amit ésszel csinálsz a sport terén annak nincs eredménye,tehát?
Nem baj. Nagyon szép,kecses formavilág. Tetszik.
az fájhat mint az állat! Mitől?
Az gáz. Egyébként tényleg egészséges a mozgás. Nekem szokták mondani hogy ésszel! Ja. Nem mindig könnyű ésszel csinálni.
Sanyi a farok idom ezen is 2003-as!
Ja csak úgy nem mellékesen,mert a sport ugye "egészséges" ma 4ml váladékot szívtak le a csuklómról! Egy kis megerőltetés,mondják.... De nem pihenünk....
Jó éjt!
Nekem ez is 2008
Brutálisan el talált forma! Pffff
R1-ből a 2003-as széria tetszik azzal a lapos széles hátsó lámpával!
Szép gép!
Gyönyörűek