Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nagyon jókat ír, elgondolkodtató...
Na most egy kövér gáz!
Ok, nem sürgős...
Ez nagyon szuper cucc alapban is, de a pasas belefrissítette az újakban is lévő akkut! Elég jó számok... http://www.evalbum.com/4465
Köszi Szépen a gyors választ!
én is tervezem hogy megyek akkor letudjuk a biznicet már végre ok!
halihóó!
Jó lenne minél korábban. Talán 9 annál előbb nem valószínű...
Hány óra felé tervezed?
Szerintem a piacon talizzunk. Próbálok minél korábban menni motorral hacsak nem lesz nagyon szar idő...
Akkor előtte ütközünk,vagy a piacon?
Tervezem.
Az mocié. A Fiesta maradt ugyan annyi fillérre. A Bömit most vettem az nem most vált, a Caprit eladtam. Ugyan még nem fizették ki csak jövőre lesz átíratva, de kifizettetem a sráccal meg amúgy is azon veterán biztosítás van alapból kedvezőbb ott nincs mit ugrálni...
Mondjatok valami jó filmet,mert el unom az agyam a retekklub előtt!
Szombaton ki jön miklósra? "börze"
Szevasztok fiatalok....
Nekem a kocsi olcsóbb lesz kicsivel, a motor marad, bár ahhoz váltanom kell. Habár èn most csak számoltam. Áprilisban fordulok. A fabia lesz v.mi 19, az fzr meg 7
A kocsié nekem is drágább lett,még váltanom is kellett,hogy nem ugorjon kb 5000ft-tal évente. Az Omegára B7-be lesz 13948+ baleseti adó azaz 18132 ft a fizetendő. Ja,és azt mondták nem emelkedik. Egy bónusszal jobb vagyok,és ezressel többet kell fizetni mint tavaly ilyenkor.
Van győrbe egy cég akik korrekt áron és jól garanciával dolgoznak.Ha gondolod kiderítem kik ezek.Az egyik partnerem javíttatott Peugeot turbót.
Autó vagy a mocié?
Drágább lett a kötelezőm vagy 150 Ft-al... 5172 Ft+baleseti adó.
De legalább nem kell váltanom mert ez a legolcsóbb.