Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3D-re nem izgulok, de aggyák inkább lenne ócóbb 3D meg szemüveg nélkül
engem csak a képminőség érdekel, st-gt-vt, így van a Panán belül, de sajna a legjobb az fél M, annyit meg nem adunk TVér.
Kíváncsi leszek milyen az aktív 3D-je. A Sony-nak nem a legjobb, de jobb lenne mint a passzív. Most néztem feltettek Playmate 3D demót, elég jók a csajok.
Lehet van a Panasonic-nak is android tv távirányító alkalmazása töltsd majd le. Meg fogsz lepődni
A telefonon? nincs, de lesz.
Holnap akarok rendelni egy ilyet. karácsonyi ajándék magamnak
És mivel még senki nem vette meg a régi TV-t, az lesz a hálóba.
Van smart tv-d?
Egyre jobban szeretem ezt a játékot
Eddig nekem öreg andropov volt az nemtutta. Ez is hasonlít a Zasszonyra: nem ért meg mindent

Nem, 50-80m között mérnek rád, és ha a küszöb felett vagy (amit előre be lehet állítni) akkor fotóz magátú. Így használják általában, de persze manuálisan is lehet lőni, azt akkor alkalmazzák, ha megállítás vagy elfogó van.
Ezzel az SCS 103-al (fekete doboz sárga csíkkal) 100m felett nincs veszély.
A Fáma III az videót vesz, az messzebbről is tud dolgozni, mert lekövetnek vele, amíg nem láccik a rsz jól - de asszem, vmi ombucmanos dolog miatt az nem szabályos, csak a SCS.
ATI. bocsánat hogy nem álltunk meg de rohanós volt a menet vissza kellett érni időre.
Ez is jó hely,de most Pécsre gondoltam.
Bezony! Szigetvár felé teljesen sík egyenes úton. És amikor azt hittem mekkora királyság ez,megelőzött egy Ford fucus 4 személlyel. Gondoltam had legyen 1x gyereknapja,és újságolja otthoniaknak,hogy megelőzött egy Opel omegát. Egyébként még 3000 alatt volt a fordulat 150-nél. Konkrétan 2800 a 150.
Itt a fórumon?
Imádok itt lakni. Szép hely nagyon.
Sziasztok!

Ma megint elég termékeny napot hagyunk magunk után. Reggel futottam 22km-t a Mecseken,jégbe fagyba qrva hidegben,majd a kisháznál megtrágyáztuk a kiskertet,levélgereblyézés,kihordás,most értünk haza.

Érdekes hely azért a Mecsek,de ezt észrevettem már az évek folyamán. Amikor elindulok a városból futni,-1 fok van és ez tök jó ehhez a tevékenységhez. Haladok egyre magasabban,és a déli hegyoldal még klasz melegnek tűnik,majd amikor az északi feléhez érek,ott mintha más világ lenne. -5 fok,üvegkeményre fagyva minden,tiszta jég és hó az úttest. Lefelé jövet fagy az ember,majd megint kellemes melegnek tűnik a déli oldal,és a városba visszaérve már +5 fok van.
Szerintem ezt az android tudja, mert nekem a teló már kb egy fél éve így működik...

A trafi az először bemér és ha közelebb érsz akkor csinálja a fotót?
Asszony kapott új gépet dógozójába
Dell dualcore 2,2GHz, 1G RAM, 200G HDD, W7. akcijós volt, 19+ÁFA
csak egy eccerű orvosi nyilvántartó prog kliensnek kell mennie rajta.
Ezzel most már csak Dell gépük van, gigás háló, serverben SSD, a többi kolléga meg csodálkozik, hogy a xar lassú programuk itt mérnem persze 5-10 éves gépeik vannak
Sziasztok, most mennem kell de később még benézek.
a winfos magától telepedik. csak az enter billentyűt ékeld ki.
itthon igen.
sziasztok! újra itthon.
egy baj van csak a wellness hétvégével, hogy csak egy hétvéget tar, és nem többet. egyszóval kafa volt. meglátogattuk a barátainkat, kaptunk finom bort, és jót beszélgettünk.
Mingyá kaptok Figyelek ám, csak közbe vinfost telepítek, bammeg, még 7végén is melózni kell

Tomasz, haza értetek?
Részegen ne ülj kormány mögé és a kommentelés sem javasolt. (kellemetlen utóhatások léphetnek fel )
Persze,ráfogod a tabletre,pedig csak túladagoltad a menedzser tablettát.
egy kettő három macska ül az ágon

ez kurvajó hungary lehet kommentelni az új tableten most részek van facebook kommenteket coherent a tálat

szóval hanggal lehet kommentelni az új tableten még nem tökéletes
ez mind hangar volt
Mielőbb!
Egyszer Dubrovnik környékén voltam, ott azt mondta a háziur, hogy náluk a kemény tél +15 fok.
Hát ez soxor eszembe jut igy télen.
Akkor ma sem kell csókolóznod.