Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként írtam Ábrusnak, hogy itt nem fogok tankozni.

Ma nem ment csak felbasztam magam nem is toltam csak 1-2 kört
Nem lenne értelme mert nemigen haladna. (emre meg pupu néha idelő egy-egy h.szt a vízmosásból vagy egy szikla mögül de egyébként nincs ez túlerőltetve)
Nyithatnátok egy tank topicot,végülis az is jármű.Ahogy Laci írta lejjebb,itt már minden van csak FZR-nincs.
Ne akard hogy oda lőjek!
szevasztok
vegyél bagettet a söfőrnek, és csigapörköltet a lövésznek. fő a morál
Egy B1-es heavym (IV-es) van jelenleg a rádiót kivéve fullra fejlesztve. Nemsokára meglesz a lé (a csillag már épp megvan) a GDR B1D-re. (V-ös)
Véleményed szerint megvegyem azt vagy vegyek inkább a IV-esre periszkópot-álcahálót-szellőzést meg ilyesmiket? (csak Francia cuccaim vannak)
Tényleg,fel sem tünt
Én pl. a lányom falára raktam fel épp egy ilyen teszkós fényfüggönyt. Vetetett a kerti fenyőfára valót is, de arra nem tudott rávenni, hogy sötétben és hidegben felrakjam majd holnap. Vagy nyáron..
Kivéve FZR
Sziasztok
Látom zajlik az élet,visszaolvastam 1 kicsit vagy 15 oldalt,volt itt minden
Yuppie
Mert most még vissza tudunk emlékezni 10 év múlva már nem biztos
Hali mindenkinek.
Látom nosztalgiáztok
meg drótos T72
nkem volt full rádiós BTR80
A Paradicsomos Párduc most is a kedvencem. .
http://youtu.be/cn1gzfscbfU
Sajnos egyelőre ennél közelebbi nem elérhető. (ha lesz akkor adom)
Az első nagy szerelem. Mind a három.
MZ-m. Nem túl jó a kép mindjárt nézek valami jobbat...
Tulajdonképpen ez micsoda? Perpetuum mobile?
Én ezeket a hájtekeket már nem ismerem, amikor te ezekkel foglalkoztál, nekem legnagyobb problémám a Verhovina üzemeltetése és az osztálytársnőm bugyijába való bejutás volt

Ui: most látom, hogy tettél a profilodra horvát képeket jó vágású haverjaid vannak (feleséged húgáról meg még mindig adós vagy a képpel, jut eszembe a jó vágásról )