Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En a mult heten voltam vidam temetesen. Na azt latni kellett volna. Nagy elmeny volt.
Meghozta az új TV-t
Mia apuja
Ki halt meg?
Én vidám temetésen még nem jártam.
ráadásul most megyek le temetni az apját nagy muri lesz, gondolom ott fog sírni mindenki
B@sszák meg már egy éve ki van kapcsolva a gáz és mégis be kell fizetni 14eFt-t készenléti díjnak.. Rablóbanda.
hm, alakul az elképzelés. ha most megcsináltatom az fzr-t, akkor már végképp nem éri meg eladni, úgyh e mellé kell venni egy burgmant bejárni melóba. Már csak azt kell kifundálni, hogy tudom ezt miának beadni
Jó napot, jó hétvégét! Már megint én legyek a tesztpilóta?
Szép napot, kellemes hétvégét
Gondolom a legénységet is képezni kell,mert a tank magától nem harcol.Küldd el őket kiképzésre.
Csak lusta vagyok elolvasni

vége a melónak jó éjt
Te papa hogy lesz 1 harckocsiból elit? Minden cucc megvan hozzá és mégsem lett az
csinálj négy hengert nekem
Durva hogy miket tud a google.
Mi kísérleteztünk ilyesmivel... nagyon sok a vakriasztás, ugyanakkor meg nem 100%... 30-45-öt kockáztatni...
A blokk az 1etlen megoldás - vagy közig alatt menni, az kint 105, bent meg 64 asszem.
Tán adták az USB-ről működő lábmelegítő papucshoz?
Ezt már próbáltátok? Szerintem jópofa dolog...
Trafipax jelző
Köszöntem. Most már nyugodtan fogok aludni.
Okos vagy tigris. .
kapacitív ami nekünk van. a rezisztív, ami a régebbi, mikor két réteg között levegő (valami gáz) van, és az működött bármivel, hiszen csak a nyomás kellett hozzá, és ahun összeért a két réteg, zárt, és érezte a masina hogy nyomkodod. "A kapacitív technológia esetén már egy kemény átlátszó védőfelület van (üveg vagy műanyag), ami alatt egy elektromos tér érzékeny háló vagy felület helyezkedik el (anyaga legtöbbször indium-trioxid és óndioxid). Így az átlátszó felület felett egy elektromos mező jön létre. Ha ujjunkkal közelítünk a felülethez, akkor zavart okozunk ebben a mezőben, mert ujjunkkal töltést vezetünk el, így a képernyő sarkaiban elhelyezkedő mérők meghatározhatják a változás helyét. Mivel ez a megoldás nem nyomás érzékelésre épül hanem az érintésre, így nem reagál bármilyen behatásra. Ha nem az ujjunkat használjuk az érintésre, akkor speciális konduktív - töltés felhalmozására alkalmas - eszközre van szükség. A kapacitív technológia drágább mint a rezisztív, de alkalmasabb a többszörös érintés (multitouch) érzékelésére. Ezt a megoldást használják a legtöbb modern táblagépben és okostelefonban. A fényáteresztő képessége jó, a fény 90%-át átengedi. Természetesen az alapelv felhasználásra számtalan megoldás született így többféleképpen hasznosítják ma már a kapacitív technológiát (pl.: mutual-, self kapacitív)."
Vettem egy ilyen kesztyűt. Kapacitiv rezisztív vagy mi... Tehát a lényeg, hogy lehet vele kezelni az érintőképernyőket.
Most ezt is letöltöm tesztelem hogy milyen.

http://www.youtube.com/user/ga...