Új alkatrészekkel raktam össze,de előfordulhat hibás alkatrész..Adni kell gázt neki mikor indítózol hogy legyen levegője amivel feltölti a hengert,meg a visszacsapó szelepen a tekerőt teljesen tekerd be,különben visszaenged.Ha van kompresszorod,ki tudod próbálni ha nyomást adsz rá.
Itt erős szél és hideg van így semmi kedvem kimenni. (de nem is kell )
Az angol miatt irígykedem, én lusta vagyok pedig rohadtul kéne. Igazából nem is kellen sok, mert elég jó szókincsem van, csak nem tudom használni (amit leírva látok, 3/4-ét megértem)
A kassza...hm hagyjuk, az asszony szerencsére nem terhes, BMW indul, nem híztam semmit
Viszont itt a lányom barátja, akibe bele van esve, viszon az nem őbelé, én meg kin nem állhatom a köcsögöt
Itt erős szél és hideg van így semmi kedvem kimenni. (de mennem kell délutánra )
A GTR téliesítése megtörtént ami abból állt hogy feltettem nagysztenderre oldalsztenderről és körberaktam virágokkal.
Megírtam tegnapelőtt a mostani 90 órás (már a negyedik) angol modul zárótesztjét ami saccom szerint 90% körül lesz. (70% a cég által elvárt)
A szóbeli meg kb. egy hét múlva esedékes de arról még nem kaptunk semmit. (ott 80 % kell)
A kassza közel üres, asszony még mindig nem terhes, Pözsó indul hidegben is, más egyelőre nincs.
(azaz testsúlyomban van némi változás de azt jobb nem feszegetni )
nincs benne cukor. a bor elkészítésének egyetlen apropója, hogy a szomszéd is csinálta, és mivel itt voltak az eszközök (daráló és prés) elkértem. nem akartam a tőkén hagyni/nem volt metszve, permetezve a szőlő. full bio, akarommondani leszartam magasról /arra se volt időm, hogy a darált cuccot kicsit állni hagyjam ahogy illik.
ennyi szőlőt (kb. 5 présnyire való) kb. 2 napig préselnek, mert mindig húznak-húznak rajta egy keveset. ez megvolt 4 óra alatt nem volt idő tökölni vele. de kárba nem veszett, mert ment a cefrébe a törköly
Hát nem akarok hazudni, ittunk már jobbat de ennek emeli az értékét a kézművesség Én valszeg semmilyen bort nem tudnék csinálni...
Cukrot raktál bele? Mert van egy cukor utóíze.
A kamera most nem mukodik mert uj modemet kaptunk es nem enged at. A weblappal kapcsolatban szolok a fejlesztonek, koszi az eszrevetelt. Remelem hamarosan a kamera is menni fog csak legyen ra idom.
Teker az akksi rendesen?
1H k 0.20 sz 0.20 0.05
2H k 0.20 0.25 sz 0.20 0.05
3H k 0.30 0.25 sz 0.10
4H K 0.25-0.30 0.35 sz 0.05 0.10
Az angol miatt irígykedem, én lusta vagyok
A kassza...hm hagyjuk, az asszony szerencsére nem terhes, BMW indul, nem híztam semmit
Viszont itt a lányom barátja, akibe bele van esve, viszon az nem őbelé, én meg kin nem állhatom a köcsögöt
A GTR téliesítése megtörtént ami abból állt hogy feltettem nagysztenderre oldalsztenderről és körberaktam virágokkal.
Megírtam tegnapelőtt a mostani 90 órás (már a negyedik) angol modul zárótesztjét ami saccom szerint 90% körül lesz. (70% a cég által elvárt)
A szóbeli meg kb. egy hét múlva esedékes de arról még nem kaptunk semmit. (ott 80 % kell)
A kassza közel üres, asszony még mindig nem terhes, Pözsó indul hidegben is, más egyelőre nincs.
(azaz testsúlyomban van némi változás de azt jobb nem feszegetni
Ez megnő ám nagyra,kieszi majd a kamrádat!
ennyi szőlőt (kb. 5 présnyire való) kb. 2 napig préselnek, mert mindig húznak-húznak rajta egy keveset. ez megvolt 4 óra alatt
Hát nem akarok hazudni, ittunk már jobbat
Cukrot raktál bele? Mert van egy cukor utóíze.
na szevasztok. hazaértem
Ui: ha új a web-oldal, nézesd át, mert Linux-Firefox 25.1 alatt szétesik.