Az fontos,hogy karácsonyra legyen beigli! Nálunk most kezdődik majd a tébolyda. Megindulnak vásárolnni az emberek,és lesz olyan kavalkád,amit a világ nem látott. Van még idei évről 16 nap szabim,de már szóltak,hogy jövőre lesz aktuális a dolog.
5 évente kapok 1 évet,de az első 10 évnek folyamatosnak kell lennie úgy jár a 2 év. Utána 5 évente 1 év korkedvezmény. Nekem már van 5 év korkedvezményem.
Igen van. Nem akartam személyeskedni, vagy téged megbántani de most csak hárítasz. Eddigi beszámolóid alapján Te számtalanszor jársz Pestre vagy Pécsre, ill nyugat eu-ba úgyhogy nagyon jól ismerheted a valóságot. Biztos emlékszel, hogy én a sötét szabolcsból származok, ahol "ott nincs más csak cigány" de egy 3-as BMW-vel ott sem tudnál már villogni. Legalábbis egy szériával nem. És biztos lehetsz benne, hogy sokan elpicsáztak volna 5 évvel ezelőtt is. Lehet, hogy felétek még mindig nincsenek vetélytársaid, de hidd el akkor az a jelenség nem tükrözi a mai magyar helyzetet. Elég sokat jártam hasonló kategóriás autókkal mint a tiéd és az igazat megvallva, nem versenyzésre készültek. Még egyszer szeretném hangsúlyozni NEM AKAROM LESZÓLNI AZ AUTÓDAT mert én sem tartom rossz technikának (kinézetre viszont nem nagy szám szerintem - ez csak az én véleményem-).
majd belejössz nekem se ment csak mérgelődtem de mikor jöttek a csövemre rá a kis nyomik akkor volt paff és örömködés most 10körbe semmi találat aztán 3 is rájött a csövemre
Annak ellenére hogy Yamaha fórum volnánk,van itt sok minden más is.Nem véletlen hogy sok más fórumról is figyelnek minket,kerítés festéstől kezdve kutyagyógyításon kocsivásárláson át az asszony nevelésig van itt minden.
Annyira jó volt amikor a zöld zászlónál én lőhettem ki az utolsó ellent. mert az az egy aki rajtam kívül maradt az valahol félúton járt. (aki eleve II volt én meg I)
Már vártalak. (mint veteránt)
Elolvastam ezeket is (másik lapon de ugyanezek voltak leírva) és mivel én általában szinte az összes játéknál kezdésként a legesélytelenebb-legnehezebb-legkomplikáltabbat szoktam választani így itt ezért esett a Franciákra a választás. (ha végképp nem boldogulok akkor szoktam lazítani a körülményeken)
A Vicus már többet keres mint én,erre értettem azt,hogy lassan eltartott vagyok.
Sztem nem nagyon tartottak tőle,de jól megmutatta nekik. Pedig hát ránézésre ugye...
http://www.youtube.com/watch?v...
Elolvastam ezeket is (másik lapon de ugyanezek voltak leírva) és mivel én általában szinte az összes játéknál kezdésként a legesélytelenebb-legnehezebb-legkomplikáltabbat szoktam választani így itt ezért esett a Franciákra a választás.