Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a néhány cigány családot, amelyikről még gondodkodom, azt nem számoltam bele

A TV jó, van rajta net, meg minden xar, SMART vagy minek híjják.
De engem csak a képminőség érdekel, a funkciók nagy része ki van kapcsolva (ilyenek, mint "képzaj szűrő" "mozgás javitó" meg még vagy 4-5 faxság) mert azokkal olyan a kép, mint ha rávakuzol egy kanárira közelről.
Jelenleg ennél egy jobbnak tartott plazma panel létezik mindössze, a báttya, de én nem adtam érte +60-at, eltérés meg alig van köztük a tesztek szerint.
TV-zni egyébként nem lehet rajta mert a 3m nézési távolságnál a TV adás pixeles-foltos, de HD-fullHD anyaggal elég jó. Végre összeraktam a házimozi erősítőmet is, úgyhogy mozizás van mostantú
A szaporulat az 3 gyerek, 2 gyerek csak fajfenntartás.
Na milyen az új tv nézhető? Netezni lehet rajta?
Egy igazi kemény menet olyan, mint egy box meccs!
És az is 3 perc
És ebben mi van bent? A vacsi a zuhany egy sör előtte meg egy cigi utána?
Ebben látod igazad van ezt el kell ismerni!
Jó reggelt mindenkinek és szép napot!
Az asszonnyal elbírok 1ora alatt, viszont a Tv bonyolultabb, a képen kb 20 paramétert lehet állítani.
Az ÚJ tv-t.
Az asszony meg hoppon marad?
Akkor is előrébb vagyok, mert én már elrendeztem a szaporulatot
Lesz aki betoljon nemsoká az otthonba

Szóval nekem már csak hobbyból kell felállnia, azt meg győzi, mert nincs kényszer ha nem megy, bekapcsolom helyette a TV-t
Hát barátom neked lehet előbb kell beszerezni a kis kék tabit mint nekem. De aztán ki tudja.

Értem én a poént és veszem is!
Milyen tablettára? ha azt szed, hiába küzdöl - vagy neked kell a kék?

Csak hülyülök nyugi
hát igen arra is! de én a tablettára gondoltam.
"de ha gyereket szeretnénk meg kell emelni az adagot." - áááá, csak vigyázni kell, hogy belemenjen mind
Ismét nagy élet van.
Miből lesz a jó bor?!
Asszonykádnak jó a pajzsmirigye? Csak mert ha nem jó az befolyásolhatja a teherbe esést.Asszonykámnak alul működik így szed rá tabit de ha gyereket szeretnénk meg kell emelni az adagot.
Szép jó estét az uraknak!

Mára vége a melónak jöhet a kikapcsolódás!

Mizu itten?
Ne ríjááá én is elbasztam az enyémet.Kiment a fejemből a hőtágulás
Napokig rá sem néztem,elfelejtettem h nagyot hűlt az idő,és mire észrevettem felszívott a kotyogón keresztül egy adag több hetes vizet
Eddigi legjobb eredményem
Szép fogás!
Szzzíjasztok!Gyerünk pecázni!
Annyira állítottam be hogy vissza még ne engedje de tolja bele. Majd holnap újratesztelem most tankozok
majd holnap motorozok tovább
ez 1 jó nap volt eddig 2 tier IVest berak egy tonna VII közé nagyon vicces leosztás volt gyorsan ki is cseréltem a legénységem a jobbakra de hát egy csomó lesebzés után elvéreztem. Kaptam 2 új medaliont is