Azt a néhány cigány családot, amelyikről még gondodkodom, azt nem számoltam bele
A TV jó, van rajta net, meg minden xar, SMART vagy minek híjják.
De engem csak a képminőség érdekel, a funkciók nagy része ki van kapcsolva (ilyenek, mint "képzaj szűrő" "mozgás javitó" meg még vagy 4-5 faxság) mert azokkal olyan a kép, mint ha rávakuzol egy kanárira közelről.
Jelenleg ennél egy jobbnak tartott plazma panel létezik mindössze, a báttya, de én nem adtam érte +60-at, eltérés meg alig van köztük a tesztek szerint.
TV-zni egyébként nem lehet rajta mert a 3m nézési távolságnál a TV adás pixeles-foltos, de HD-fullHD anyaggal elég jó. Végre összeraktam a házimozi erősítőmet is, úgyhogy mozizás van mostantú
Asszonykádnak jó a pajzsmirigye? Csak mert ha nem jó az befolyásolhatja a teherbe esést.Asszonykámnak alul működik így szed rá tabit de ha gyereket szeretnénk meg kell emelni az adagot.
Ne ríjááá én is elbasztam az enyémet.Kiment a fejemből a hőtágulás
Napokig rá sem néztem,elfelejtettem h nagyot hűlt az idő,és mire észrevettem felszívott a kotyogón keresztül egy adag több hetes vizet
majd holnap motorozok tovább
ez 1 jó nap volt eddig 2 tier IVest berak egy tonna VII közé nagyon vicces leosztás volt gyorsan ki is cseréltem a legénységem a jobbakra de hát egy csomó lesebzés után elvéreztem. Kaptam 2 új medaliont is
A TV jó, van rajta net, meg minden xar, SMART vagy minek híjják.
De engem csak a képminőség érdekel, a funkciók nagy része ki van kapcsolva (ilyenek, mint "képzaj szűrő" "mozgás javitó" meg még vagy 4-5 faxság) mert azokkal olyan a kép, mint ha rávakuzol egy kanárira közelről.
Jelenleg ennél egy jobbnak tartott plazma panel létezik mindössze, a báttya, de én nem adtam érte +60-at, eltérés meg alig van köztük a tesztek szerint.
TV-zni egyébként nem lehet rajta
Na milyen az új tv nézhető? Netezni lehet rajta?
És az is 3 perc
Lesz aki betoljon nemsoká az otthonba
Szóval nekem már csak hobbyból kell felállnia, azt meg győzi, mert nincs kényszer
Értem én a poént és veszem is!
Csak hülyülök
Mára vége a melónak jöhet a kikapcsolódás!
Mizu itten?
Napokig rá sem néztem,elfelejtettem h nagyot hűlt az idő,és mire észrevettem felszívott a kotyogón keresztül egy adag több hetes vizet
ez 1 jó nap volt eddig 2 tier IVest berak egy tonna VII közé nagyon vicces leosztás volt gyorsan ki is cseréltem a legénységem a jobbakra de hát egy csomó lesebzés után elvéreztem. Kaptam 2 új medaliont is