Én meg nem megyek gyorsan mert nem szabad. Jó reggelt. De finom lila hagymás, csemege szalonnás rántottát reggeliztem. Ennél jobbat csak Horvátországban ettem. Mikor megyünk?
Hát ja, most már elég para használni mert bukta esetén megrángatnak rendesen. Én nem használok ilyesmit, mert melóba járás autópályán történik és ott ritkán megyek fizetős sebességgel, ha meg a családdal megyünk valahova akkor viszont miattuk nem száguldozok.
Csak mióta be van tiltva, a napokban volt a 4. alkalom, hogy blokkoltam... persze most már nagyon kell figyelni, hogy a blokk ne legyen több 1-2-3mp-nél, mert az feltűnik, de annyi elég egy fékezéshez, utána kikapcsolom és megmérhetnek.
Szóval mérésügyileg aktívak a srácok... persze a legtöbbx indokolatlan és gusztustalan helyen eszi őket a fene.
Fábi, te teljesen félreértetted a lényegét a mondandómnak. Semmi olyan nem volt benne, hogy ez mekkora egy legyőzhetetlen, csak az, hogy a forgalomban általában részt vevők 90%-nál erősebb. Bizonyára tudod, ma mennyi az autók átlag életkora Magyarországon. Igen, itt felénk biztos 90% gyengébb, egy jobb környéken lehet csak 50%, Monte Carlóban meg valszeg a legrosszabb 5%-ban lenne... ennyi volt a mondanivalóm ezzel csak.
Nyilvánvalóan amerre jártam, ott nem igaz a 90%, de én is sajna 355 napot járok a csóró alföldön, és csak 10 napot külföldön, úgyhogy jellemzően inkább kisebbekkel futok össze éves szinten statisztikailag is.
Ez amivel én mentem már a 2013-as verzió ami hivatalossan 197 lóerős ,de valojában 210 lóerő körül van de ez csak a padon történő mérés után derült ki.Hát igen elég kemény kis szerkezet pillanatok alatt leforogja magát.Gond nélkül megy 300km/h-t de modositott programmal ennél többre képes ez az utcai verzió ami könnyedén átalakitható az idomok és a program átirás után pálya motornak.Nagy élmény vezetni egy ilyen gépet és életre szóló élmény.
Nekem is romlik a látásom nem is kicsit ,de értem alényeget amit irtál. Képzeld életem nagy élménye teljesült a mult héten kiprobáltam egy BMW ss 1000r 2-est az uj szériát.Eléggé félelmetes ahogy megy.
Bele is szerettem.
Ahogy mondod ,hetente kétszer megyünk ki 6-7 kis busszal,de most hogy jön a karácsony és rengetegen jönnek haza valszeg meg kell duplázni a kocsik számát.
Szóval mérésügyileg aktívak a srácok...
Sztem nagyon belassultak a népek ettől a 30-45000 fenyegetéstől
Nyilvánvalóan amerre jártam, ott nem igaz a 90%, de én is sajna 355 napot járok a csóró alföldön, és csak 10 napot külföldön, úgyhogy jellemzően inkább kisebbekkel futok össze éves szinten statisztikailag is.
193le borzasztóan erős!
Bele is szerettem.