Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nekem nem hoztál?
Én meg nem megyek gyorsan mert nem szabad. Jó reggelt. De finom lila hagymás, csemege szalonnás rántottát reggeliztem. Ennél jobbat csak Horvátországban ettem. Mikor megyünk?
én 260 mentem jó reggelt
Én csak 140-el,de hát Szörnyellával nem lehet száguldani,nem bírja a moci.
Egy kicsit sietett,mindig is tudtad hogy bevállalós,nem ijedős fajta.
Sanya meg egyszer 150-nel!
Szevasztok
Èn se száguldozom. Bezzek Kinga most volt ahol 130 al is tolta.
Hát ja, most már elég para használni mert bukta esetén megrángatnak rendesen. Én nem használok ilyesmit, mert melóba járás autópályán történik és ott ritkán megyek fizetős sebességgel, ha meg a családdal megyünk valahova akkor viszont miattuk nem száguldozok.
Csak mióta be van tiltva, a napokban volt a 4. alkalom, hogy blokkoltam... persze most már nagyon kell figyelni, hogy a blokk ne legyen több 1-2-3mp-nél, mert az feltűnik, de annyi elég egy fékezéshez, utána kikapcsolom és megmérhetnek.
Szóval mérésügyileg aktívak a srácok... persze a legtöbbx indokolatlan és gusztustalan helyen eszi őket a fene.
Én is úgy tapasztalom.
+ én taposom is bátran, mert tele van blokkolóval
Sztem nagyon belassultak a népek ettől a 30-45000 fenyegetéstől
Fábi, te teljesen félreértetted a lényegét a mondandómnak. Semmi olyan nem volt benne, hogy ez mekkora egy legyőzhetetlen, csak az, hogy a forgalomban általában részt vevők 90%-nál erősebb. Bizonyára tudod, ma mennyi az autók átlag életkora Magyarországon. Igen, itt felénk biztos 90% gyengébb, egy jobb környéken lehet csak 50%, Monte Carlóban meg valszeg a legrosszabb 5%-ban lenne... ennyi volt a mondanivalóm ezzel csak.
Nyilvánvalóan amerre jártam, ott nem igaz a 90%, de én is sajna 355 napot járok a csóró alföldön, és csak 10 napot külföldön, úgyhogy jellemzően inkább kisebbekkel futok össze éves szinten statisztikailag is.
Szasztok yapperek. Gabcsi ,,,, Nem kerestek sofőrt? Kéne valaami értelmesebb meló mint a mostani
Ez amivel én mentem már a 2013-as verzió ami hivatalossan 197 lóerős ,de valojában 210 lóerő körül van de ez csak a padon történő mérés után derült ki.Hát igen elég kemény kis szerkezet pillanatok alatt leforogja magát.Gond nélkül megy 300km/h-t de modositott programmal ennél többre képes ez az utcai verzió ami könnyedén átalakitható az idomok és a program átirás után pálya motornak.Nagy élmény vezetni egy ilyen gépet és életre szóló élmény.
Most néztem meg melyik az,mert nem tudtam. Hát ez elég brutál gép,ilyet meg sem nézek,mert nem valószinű hogy ebben az életben legyen ilyenem.

193le borzasztóan erős!
Nekem is romlik a látásom nem is kicsit ,de értem alényeget amit irtál. Képzeld életem nagy élménye teljesült a mult héten kiprobáltam egy BMW ss 1000r 2-est az uj szériát.Eléggé félelmetes ahogy megy.
Bele is szerettem.
Ahogy mondod ,hetente kétszer megyünk ki 6-7 kis busszal,de most hogy jön a karácsony és rengetegen jönnek haza valszeg meg kell duplázni a kocsik számát.
Hihetetlen mennyit romlott a szemem. Írok itt hülyeségeket,de gondolom érted.
Gondolom lesz sok meló nálatok is. Fönnek haza karácsonyra a kint dolgozók,lehet menni éjt nappá téve.
Szevasz.Nem vagyok fuvarban kell egy kis pihenés a karácsonyi nagyhajtás előtt.
Szia! Nem vagy fuvarban?