Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Plusz egy vezetèkre lesz szüksèged a kapcsoló ès a lámpa között (persze kötődoboztól egyszerűbb) a fürdőszoba kapcsolóján kìvül elvileg mindegyik fázist kapcsol, azaz kelleni fog neked egy nulla valamelyik kötődoboztól vagy ha nincs közvetlen a körte foglalatától. Itt az az alap szerszám egy fázisceruza lesz. :D
Ott a kapcsolóban a fázis, hisz azt kapcsolod a lámpára onnan le tudod venni, ha szerencséd van, ott megy a nulla is, de ez nem biztos.
Ha nincs Fi relé, akkor fűtéscsőre is kötheted a nulla ágat, vagy bármire, ami jó föld.
Ha szakszerűen akarod, keress egy dobozt, abban mindig megy nulla (kék szok lenni)
Sandra

Igen. Már kapcsolom is köszi.
Valaki aki jártas a villanyszerelésben! Kéne egy kis segítség. Adva van egy tároló (pince) teljesen zárt,fűtőtt kb 20 fok van,vasajtóval ellátva. Belátás nincs. Van egy tekerős villanykapcsoló,és egy lámpa benne. Ha eltekerem a kapcsolót világít a lámpa.

Kérdés: Be lehet-e valahogy eszkábálni egy konektort,hogy tudjak akksit tölteni a tárolónkba?
Sanyi,tudod nézni a Cool-t?Kedvenc színésznőddel megy egy film.
Én meg szeretem a vörösbort. Majd megnézzük együtt,és utána megbeszéljük a történéseket jó vörösbor (Thomas jó sör) mellett.
Viszek magamnak sört. Mondtam, hogy kár a belembe a jó bor. Megfájdult a fejem tőle.

Sanyit leültetjük a TV elé, mi kimegyünk borozni, osz' majd kiabál, ha érdekes van
Ez a szerencsétlen jól megemlékezett Simoncelliről
Szóljatok jó előre èn is megyek.
Jó helye van.
Jó. A király etup-ot nálad nézzük,de ha megunod nem kapcsolod el,és végigülöd velem a versenyt!
70 cm ajtón hoztam be!
Be raktam a kondiba.....
Sanyám, elmotorozol erre nyáron, és máris nézhetjük
Bár lehet hogy kivágna a Vicus mint macskát szarni... Azért biztos bepróbálkoznék 1x.
Miért? Ajtó csak van. Ott meg befér. nem? Én is bevinném,de a 3. emeletre nem tudom felhozni,más nem nagyon tart vissza.
De fasza tv! Egy ilyenen nézni a Tour De France-t!

Na mindegy is. Elfogadnám. Nekünk még lapos tv sincsen.
de sajnállak...
Hmm ha én is be tudnám hozni ide vagy a leendő kecóba?! De oda sem fogom tudni.
A 3 közül a legócóbb nettó 220, az is sok, de cégre megy, csak így kevesebbet tudok sajna befizetni cigánytartásra (=adó)
Hali hali cimborák!
Fél milla?Azért egész arzenált kapok.
Jó estéket!
Téliesítve a vas...