Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja itt a kép
megvan! És most mi? Kötet törlése azt ajánlja fel csak...
Mind 1forma.

Ott a Cső által betett képen, alulrú a 3. ha látna is, nem csak nézne Csővi kománk
Ott a számítógép kezelés,azon belül van valami lemezkezelő vagy particionáló vagy ilyesmi. A Vista sajnos nem ismerem.
Jó a babaúszás,csak a szülőket megviseli rendesen.
köszi, minden ok. Tegnap voltunk babúszáson először, felemás sikerrel. A víz alá nyomásig elég jól érezte magát a gyerek, de utána eltörött a mécses.
Felügyeleti eszközök vannak, de utána mi?
legegyszerűbb: futtatás - beírni: control admintools - enter
számítógép kezelés, ilyet keress
Kis család jól van?
bexarok, mik vannak
Felügyeleti eszközök?
Buzi drága, ez majd 200 volt. A gyerek programot fejlesztett iPadra meg Androidra, és ezt kapta tesztre "kölcsön" de a megbízó fél éve nem jelentkezik, és a melóját se fizették ki teljesen, úgyhogy ez sztem marad
Addig is használom
Ez a legnagyobb biznisz...
Nekem nincs olyan, hogy szolgáltatások...
A Vaterán tudsz venni lájkot. Különböző csomagok vannak, ha jól emléxek 2000 lájk 8e. ft. Keressetek rá! (tényleg megkapod őket)
Úúúú bakker! Ez nem olcsó! Az igazat megvalva,nem láttam még ilyet. Ezek olyan tablet pc félék ugye?
Vicus elment futni. Mostanában rákapott,esténként 5km.

Nagyon lazán megy neki,sztem nemsokára lesz ebből 10km is.
Csővi kománk eltűnt - biztos telepíti a vindószt

Én most kaptam a gyerekemtől egy iPad2-t tegnap - az nekem is új, tök más az op.rendszer, mint a Win, meg mint az Android.
De nagyon szép a képe, és villámgyors, jó vele netezni.
Az meber mindig tanul.
Most néztem, a win 7-nél is van.

Igazad van!
Ááá nem,én nem vágom annyira,biztos igazad van. Csak sokat szívtam ilyenekkel.
Vitatkozhatunk erről - ha gondolod...

Azért, mert az USB vinyót nem látod meg az intézőben, a vezérlőpult - szolgáltatások - lemezkezelésben ott van, akár ismeretlen partícióként is.
Ha meg ott nem látttya, akkor baxhattya a bútlemezzel is.