Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, oldtájmerezni. második autónak ez is jó, ugyanis arra a havi 4-5 alkalomra itt a városba, gyakorlatilag mindegy, csak guruljon. És ezek nekem nagyon tetszenek. Nemrég kockaladáztam, és jó volt vezetni, tekergetni a butanagy kormányt. Egyre értékesebbek a rendes példányok, azaz ha ügyes vagyok 4-5 év múlva, ott tartok, hogy eladhatom annyiért, mint ahogy vettem + amit ráköltöttem. (hameg rendbejön a magyar emberek pénztárcája, akár kereshetek is vele, de nem ez a cél.) Lehet butaság, de most van egy kis magamra költhető pénzem, így összekötöm a kellemest a mackósajt, azaz veszek valamit amitől vigyorgok, meg van egy 2. négykerekű, ha kell akkor legyen mivel indulni.
160 000? Ezért?50 max. Thomas te mit látsz ezekben hogy ennyire ilyent szeretnél?Erre rákölthetsz még 300 ezret aztán van egy zsigulid. Vagy OT-re szertetnéd megcsinálni?
A kasztni szemmel láthatóan szétrohadt, és ezeknek a motoroknak kisebb csoda a 100ekm, úgyhogy 100km/1l olajfogyira készülj benzinből meg 10l télen.
Akkor én is bolond vagyok mert engem spec baromira nem érdekel és nem hoz lázba ez a tankos játék.
Jé, ilyen volt az első autóm, csak pirosban, és öregebb (77-es )
de az 88-ban volt
És mijafaxnak ez neked? oldtájmerezni akarsz vele? mert másra nem jó, elavult szar volt már 30 éve is az alapja az 1964-es Fiat 124.
Ennyiért kapsz egy elég jó II-es Golfot, ütni-vágni autónak az 100x jobb.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/1500/lada_1500_2103_zsiguli1500_cm
3-7498619

megérkeztek a képek. belül eredeti, bár nem makulátlan. az üléskárpitot javítani kell majd, de nem vészes. még kérdezősködök, hogy hazajön-e milyen a motor, kasztni szita-e, stb. és ha minden klappol irány butapest.
sziasztok
én is szeretem a gondolkodós játékokat láda tologatós meg ilyenek
nem kell aranyért bónusz álcát venni
Én is jáccok, de csak Klotski-t. Az leköt, logikai, és nincs ennyire agyon bonyolítva, mint ez a tankos izé.
Csak két dolog van benne, probléma és megoldás, nem kell aranyért bónusz álcát venni, meg ilyesmi
Itt a sokadalom játszik csak a bolondok vannak egyedül
Én 1 folytában kiárulom a cuccokat 1x2x rá is basztam mert a kövihez jó lett volna
Add el az automata poroltókat, nekem csak abból összejött 1 milla.
szerintem 1értelmű
Látom ezt a nagy tankozást, felmerül bennem: ti vagytok betegek, vagy én?
köszi pötyi jó lesz ez így nemsoká fullos a tigrincs már csak a big block kell bele a pokolmacskához meg 7000pont meg 700e pénz
Ha gondolod átküldhetem az enyémet, én csináltam, moddingolt XVM config, letisztult de jóféle. KV-1 jó, de az 1S még durvább, csak ne álj oldalt, mert hátul közép 3. felső kerék hitre azonnal elég
Pff.
nagyon csúnya ezzel a csővel de hatásos leszedtem a sok szart a gépről újraraktam már nincsenek ilyen színes izék rajta tegnap lett kész és már 93% az embereim rajta
De most már mind1
KV1 88as löveggel nagyon baba
Mert nem mondtam el hogy vettem alkatrészt külföldről