Ez fent van most össze akadtam egy t69es és úgy kapcsoltam ki a játékot hogy csak na a su 1 et kapott a többit a T és semmi nem tudtam megölni hanem az artyt küldtem rá 6x
Ez jobb, mert elkülönül hogy hol van személyzet motor, lőszer stb. link
Ennek segítségével könnyen meg lehet tanulni hogy melyik gépet hol érdemes lőni. Ma volt hogy 3 gépet égettem le porig, mert olyan helyen találtam el. De a legjobb a lőszerrekesz találat, mert akkor egy lövésből full hp-ról kiszeded. link
Vissza akartalak én hívni később, csak aztán kiment a fejemből és itt amikor olvastam amit írtál akkor ugrott be hogy ez elmaradt.
(ha valami fontos akkor holnap délelőtt beszélhetünk, vagy akár délután is mert délutános leszek)
Na jó éjt mindenkinek.
Még 98-ban amikor a Caprit hirdettem, hoztak egy pont ilyet.
Nagyon tetszett és nagyon jó is volt vele menni (állat hangja volt) de mivel a futóműve érzésre a széthullás határán volt így nem mentem bele.
Pár nappal később mégis felhívtam a csávót hogy tárgyaljunk de beesett neki egy cápa bmw ajánlat cserébe és épp arra várt. Aztán össze is jött neki. Ezt a mai napig sajnálom hogy kihagytam.
Ennek segítségével könnyen meg lehet tanulni hogy melyik gépet hol érdemes lőni. Ma volt hogy 3 gépet égettem le porig, mert olyan helyen találtam el. De a legjobb a lőszerrekesz találat, mert akkor egy lövésből full hp-ról kiszeded. link
Tegyél fel ilyen hitzone skin-t
Csak hirtelen felindulásból jött gondolat volt. Megy a tigris tovább.
Elovasgatom már ezeket mert eddig csak játékból tapasztalgattam nem olvasva.
okosságok
(ha valami fontos akkor holnap délelőtt beszélhetünk, vagy akár délután is mert délutános leszek)
Na jó éjt mindenkinek.
Nagyon tetszett és nagyon jó is volt vele menni (állat hangja volt) de mivel a futóműve érzésre a széthullás határán volt így nem mentem bele.
Pár nappal később mégis felhívtam a csávót hogy tárgyaljunk de beesett neki egy cápa bmw ajánlat cserébe és épp arra várt. Aztán össze is jött neki. Ezt a mai napig sajnálom hogy kihagytam.