Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nem tudom hogy pár alkatrész miatt mit kell odalenni. Nem nőttétek még ezt ki?
A kormánycsapágyam sem sürgős ráér januárban, most úgy sem állok neki.
nem csak én olvasok fórumot
Sajnos bármennyire is szerettük volna, nem tud odaérni a csomag 24.-ére (mivel egyesek nem hajlandóak ünnepnapon dolgozni) így csak közvetlenül utána várható az érkezése.
idióták
És még csodálkozom hogy itt tart ez az ország (még szerencse hogy évek óta nem nézek tévét)
Pupikám aki bármilyen módon kapcsolatba került már az autózással az tudja hogy ez alapvetés. Akiknek meg mégis ilyen van azok meg a vállukat vonogatják és remekül megvannak velük.
De korán felkeltél vagy le sem feküdtél Én most mentem 1 kört a motorral
Na ez is 5:00kor írodott csak még volt dolgom és most fejeztem be
imádni fogod, nekem még mindig a best
sztem az egyik legesztétikusabb, arányosabb autó coupéban pedig
te mondod hogy szarok mégis francia vonalat követed a csatákba mingyá megvan a pokolmacska megyek mert 4 kor kelek
Franciát ne vegyél mert azok sz&rok.
Ebben meg az 1,6-os blokk elég halvány mutatvány, mivel az autó több mint 1300 kg.
Egyébként véleményem szerint ez már-már kényelmetlenül nagy méretű autó két embernek, hacsak nincs kihasználva.
Szépnek szép az biztos.
Mizu?
bázeg annyit beszéltek, nem tudom visszakövetni.

itt meg a halál 50 órája
Én is láttam már többször is.
Szeretem.
Sanyi ne légy hippi!
A Duna tv-n a Hair megy
Vegyél egy 1.9 szívódízel patnert oszt örök mint a nyomorúság!nem is eszik ellenben nem is megy! Ma hajtottam egye csereautót a cégnél volt benne 440000km-er de állítólag a blokkot még nem bántották.
Ugyan már! ki vesz manapság ilyet?
Szevasztok!