Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minél hamarabb annál jobb,mert javítani már nem fog,de nélküle még gyorsabban fog romlani.Nekem elhiheted!
Kell az a szemüveg.
Jövő héten meglesznek a betétek is a mocimhoz,és kész a paripa. Olyan a fék mint az álom az új tárcsákkal. Nugrál,nem szaggat,klasz a fékhatás,még a hátulján is. Hiába! Megérte megvenni a tárcsákat,mert és és föld a külömbség.
Nem tudom. Azt mondja még nem szeretne,de napközben elvan kint. Idén már bográcsozás is lesz,grillezés........ Űgy hogy lehet változik majd a vélemény.
A Viki nlányom pont az ellentéte. Talpraesett,magabiztos,mondjuk Ő nagyon önnáló volt már ebben a korban is. Viki sem bírta a nyávogós csajokat,inkább haverkodott fiukkal. Nem járt buliba,inkább felkelt hajnalban,és irány a Misina állatmenhely. Ott dolgozott,segédkezett,lovagolt,és állatokat gondozott szabadidejében.
a Városi lakásban :D oszt mé nem akar kintaludni?
Mondjuk az igaz,hogy majd el válik ki a jobb pilóta,de ez a küszködés az autókkal ez nem túl előnyös a Forma 1 világának!
Én már nagyon vártam de egyenlőre nem azt kaptam vissza amire számítottam! De bizonyára változni fog minden,mert még elég kiforratlanak a gépek....
Lehet igazad van. 14 volt decemberben. Nem nagyon van oda a nyávogós korabeli osztálytársaiért,inkább elvan a idősebbekkel,könnyebben is hangot talál velük. Még csibészkedik is az kicsit idősebbekkel. Mondjuk ez jó sztem.
Akkor most ért a 15 éves lányok "Kötelező Depresszió" korszakába
Majd csak elmúlik, ahogy fejlődik az agyuk
Áááá még nagyon hozzánk van nőve. Ő nem akar egyedül maradni,egyébként "bocsánat hogy élek" típus.Barátok nem igazán vannak,mivel nem jár sehová,csak suli,edzés. Mostanában sok nem igazán jó dolog érte,úgyhogy nem gondolnám hogy erre vágyna.
Persze, azt várja, hogy kint aludjatok, és akkor mehet a házibuli meg az udvarlók!
Bár a fiamék fordítva csinálták: az egyik haverja szüleinek volt 7végi viskója a Tisza partján, és ezek ott tartották a bulit - meg fürödtek februárban
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A89-es Exup-om sajna igencsak megérett a renoválásra.Dobálja a kettest csörög-zörög. Érdeklődnék hogy tud-e valaki megfizethető alkatrész beszerző lehetőséget? Gondolok itt kuplungszett, szelep hézagolók ,vezérmű lánc és persze tömítés szett. Na és itt a következő kérdésem. Tudja valaki mi a különbség a 88-as és a 89-es tömítés között ,vagy máshogy a 3LE vagy 3DU1 esetleg 2GA blokk tömítések között.Mert ezeknél csak úgy dobálóznak a 10 ezres különbségekkel. Nekem 89-es a gépem és 3LE a kód ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! UI. :szerintetek ez jó lenne a mocimhoz? tömítés szett
Kicsike ám,nem sok. 12 gyümölcsfa van rajta,meg egy kis konyhakert. Pihenni vettük,sajna még nem aludtunk kint,pedig jó lenne. A kislány nem akar,mi meg nem akarjuk még tök egyedül hagyni éjszakára a városi lakásban.
De. Délután megyünk ki. Kész vagyunk minden kerti munkával.
Engem konkrétan hidegen hagy a F1. Jobban lázba hoz a Rallye verseny,és a bringa,és a nemzetközi Marathonok.

Ma lett volna a kislányom első bringaversenye,de lázasan ébredt,és tök szarul van. Remélem mielőbb felépül.
Mi van, Sanyi, nem lehet kimenni a kisházhoz?
Ezzel a birtokkal vettél magadnak munkát a köv. 10 évre
Rosszul látod. Pont ilyenkor dől el, ki tud vezetni... Ez sokkal izgibb, mint amikor Sumakker vagy Vettel köröz a mezőny előtt a többinél körönként 1mp-el gyorsabb autójával.
Persze még nem lehet tudni ennyiből semmit, főleg, hogy Vettel, Hami és gyakorlatilag Raikó is kiesett.
Azért ezer a xar gyenge autók 860 LE-t tudnak
jó reggelt
Jó reggelt!
Csak én érzem úgy,hogy vissza lett taszítva az őskorba a Forma 1?
Konkrétan sz@r volt az első futam remélem a többi nem ilyen lesz....
Mert akkor nem igazán fog érdekelni!
Reggelt!
Szebb napot ,most nem az van
Menjél csak! Már sokszor voltam, legutóbb elvittem ezt a kis vidékit is, akit befogadtam, mert jól főz, és esztétikus a külseje. Ő is szerette.
Mi rám-szakadékoztunk! :-) megmászattam miust.