Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól emlékszem azt mondtad, hogy a teleszkópot engedjem fentebb cca. 1 cm-el mindkét oldalt?

van dugókulcs készletem.
egy a nagyméretű, egy a kisméretű.
de csak a fejek, a hosszabbítók, és a racsniskulcs
namost ha elkezdek egy beállt csavart a racsniskulccsal kínozni, az a racsnis kulcs nem lesz hosszú életű.
ehhez kell majd egy ilyen amit bekarikáztam.
ja közbe megvan a válasz
ez mihez?

ábrus mondta hogy bátran emeljem így, bírja. ÉS tényleg. Ja, és stabil.
a tégla, igen saját.
van rendes márkás készletem, azzal csináltam, csak magát a racsnis kulcsot nem akartam tönkre tenni, hogy azzal lazítom. nem arra való. azért akarok egy T szárat a kicsi racsnis kulcshoz is, hogy fellazitom, és utána már könnyű a racsnissal.
Így neked könnyebb volt emelgetni
Ezt a felemelést...
Ménem tettél a váz alá két fakockát, alá deszka, alá meg a tégla, úgy nem a kipun lenne a ~200 kg meg stabil is lenne.
Igy ne nagyon rángasd, mert betakar az a kiegyensúlyzó téglarakás saját szabadalom?
Crovából meg vegyél külön márkás fejeket, 10-13-17 elég, és azt feldughatod a a teszkós száradra, bírni fogja, és nem baxxa szét a csavarokat (2000-ből megvan a három, és örökös)
Be vannak állva a vastagabb oldalon a féknyereg dugattyúi a sok téli retektől és az az oldal nem dolgozik. Nézd meg hogy vissza tudod-e nyomni őket kézzel. (de persze biztos hogy nem fog sikerülni)
Én évente levettem a nyergeket, fékbetétek ki, lefújtam féktisztítóval majd kinyomtam a dugattyúkat egyenként majdnem teljesen és polírpapírral megdolgoztam a felületüket. Áttörölgetés után lefújtam szilikon sprével és kézzel vissza lehetett nyomkodni a dugattyúkat.
A telót meg látom már kivetted de így néz ki egyébként.
De zsír túradoboz az első képen
Grat hozzá!
Végre egy jó motor!
én ilyenre gondolok.
filléres dolog
ne vegyél csináltass 27es anya kell a végére és betonvasból hegesztesz szárat neki ami 50-55cm min legyen a hossz
az idom és a bukógomba van oda fogatva
A 4-ik képen a bölcső váza miért van ementálivá furkálva?
Atosz ez a tied volt nem? 100ért dobtad fel pár napja
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
nekem is ez volt tervbe, ha nincs más. De addig bírkóztam vele, míg lejött.
amúgy megoldottam, de nincs T száram fogok venni ! csak krova. azt meg szétqúrni erre nem buli.
a kerék tengelyére rájöttem magamtól 5 perc birkózás után
az normális, hogy az egyoldalon lévő fékbetétek... a külső és belső oldal betétje nem egyforma vastag?
szèp napot
üdv!énis igyjártam feladta a leckét végsö megoldásként,11-es csillag kulcsot szépen rákalapáltam a csavar fejére utána a kulcs màsikfelét megütögedtem és màrkiis jött.mindegyiket kicseréltem új acél csavarra.
Az első kerék tengelynél a szárban van még(nekem imbusz csavar)egy csavar azt lazítsd fel mielőtt el kezded a tengelyt kifelé tekerni
Hali ha teheted mindenképp krovával szedd le,mert villás kulccsal,de még csillag kulccsal is le lehet sarkalni,onnan meg jöhet a csőfogó
az egyik 12-es féknyereg csavar nem adja magát.
5-let?
nem akarom tovább kínozni nemsok éle van már.
Én nem is értem, hogy lehet ilyen puha anyagból csinálni.
ez példa
amúgyse olyan mint amit te szeretnél
az ebay-en nézz szét
Mi lenne,elrepült.
Emre,a muhelynet.hu-n nézz körül!