van dugókulcs készletem.
egy a nagyméretű, egy a kisméretű.
de csak a fejek, a hosszabbítók, és a racsniskulcs
namost ha elkezdek egy beállt csavart a racsniskulccsal kínozni, az a racsnis kulcs nem lesz hosszú életű.
ehhez kell majd egy ilyen amit bekarikáztam.
ábrus mondta hogy bátran emeljem így, bírja. ÉS tényleg. Ja, és stabil.
a tégla, igen saját.
van rendes márkás készletem, azzal csináltam, csak magát a racsnis kulcsot nem akartam tönkre tenni, hogy azzal lazítom. nem arra való. azért akarok egy T szárat a kicsi racsnis kulcshoz is, hogy fellazitom, és utána már könnyű a racsnissal.
Ezt a felemelést...
Ménem tettél a váz alá két fakockát, alá deszka, alá meg a tégla, úgy nem a kipun lenne a ~200 kg meg stabil is lenne.
Igy ne nagyon rángasd, mert betakar az a kiegyensúlyzó téglarakás saját szabadalom?
Crovából meg vegyél külön márkás fejeket, 10-13-17 elég, és azt feldughatod a a teszkós száradra, bírni fogja, és nem baxxa szét a csavarokat (2000-ből megvan a három, és örökös)
Be vannak állva a vastagabb oldalon a féknyereg dugattyúi a sok téli retektől és az az oldal nem dolgozik. Nézd meg hogy vissza tudod-e nyomni őket kézzel. (de persze biztos hogy nem fog sikerülni)
Én évente levettem a nyergeket, fékbetétek ki, lefújtam féktisztítóval majd kinyomtam a dugattyúkat egyenként majdnem teljesen és polírpapírral megdolgoztam a felületüket. Áttörölgetés után lefújtam szilikon sprével és kézzel vissza lehetett nyomkodni a dugattyúkat.
A telót meg látom már kivetted de így néz ki egyébként.
amúgy megoldottam, de nincs T száram fogok venni ! csak krova. azt meg szétqúrni erre nem buli.
a kerék tengelyére rájöttem magamtól 5 perc birkózás után
az normális, hogy az egyoldalon lévő fékbetétek... a külső és belső oldal betétje nem egyforma vastag?
üdv!énis igyjártam feladta a leckét végsö megoldásként,11-es csillag kulcsot szépen rákalapáltam a csavar fejére utána a kulcs màsikfelét megütögedtem és màrkiis jött.mindegyiket kicseréltem új acél csavarra.
az egyik 12-es féknyereg csavar nem adja magát.
5-let?
nem akarom tovább kínozni nemsok éle van már.
Én nem is értem, hogy lehet ilyen puha anyagból csinálni.
van dugókulcs készletem.
egy a nagyméretű, egy a kisméretű.
de csak a fejek, a hosszabbítók, és a racsniskulcs
namost ha elkezdek egy beállt csavart a racsniskulccsal kínozni, az a racsnis kulcs nem lesz hosszú életű.
ehhez kell majd egy ilyen amit bekarikáztam.
ábrus mondta hogy bátran emeljem így, bírja. ÉS tényleg. Ja, és stabil.
a tégla, igen saját.
van rendes márkás készletem, azzal csináltam, csak magát a racsnis kulcsot nem akartam tönkre tenni, hogy azzal lazítom. nem arra való. azért akarok egy T szárat a kicsi racsnis kulcshoz is, hogy fellazitom, és utána már könnyű a racsnissal.
Ménem tettél a váz alá két fakockát, alá deszka, alá meg a tégla, úgy nem a kipun lenne a ~200 kg
Igy ne nagyon rángasd, mert betakar
Crovából meg vegyél külön márkás fejeket, 10-13-17 elég, és azt feldughatod a a teszkós száradra, bírni fogja, és nem baxxa szét a csavarokat (2000-ből megvan a három, és örökös)
Én évente levettem a nyergeket, fékbetétek ki, lefújtam féktisztítóval majd kinyomtam a dugattyúkat egyenként majdnem teljesen és polírpapírral megdolgoztam a felületüket. Áttörölgetés után lefújtam szilikon sprével és kézzel vissza lehetett nyomkodni a dugattyúkat.
A telót meg látom már kivetted de így néz ki egyébként.
Végre egy jó motor!
filléres dolog
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
a kerék tengelyére rájöttem magamtól 5 perc birkózás után
az normális, hogy az egyoldalon lévő fékbetétek... a külső és belső oldal betétje nem egyforma vastag?
5-let?
nem akarom tovább kínozni nemsok éle van már.
Én nem is értem, hogy lehet ilyen puha anyagból csinálni.
amúgyse olyan mint amit te szeretnél
az ebay-en nézz szét
Emre,a muhelynet.hu-n nézz körül!