Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De szép!
Grat hozzá! ;)
Mi lett a vadász sólyommal?
ez is már megjárt a körben pár embert
Én is elnézést kérek...
aha, én kérek elnézést

"Minimum Order Quantity: 1000 Piece/Pieces"
Na végre, hogy észhez tértél!
Szar az fzr, mi!?
Sokat segítettél.
szexboltba nézted? Teljesen olyan mint amit a kigyúrt nagyfaszú húzgál magával mikor spontán belebotlik a bugyiban mászkáló háziasszonyba.
csak visszahúzott a szíved
Valaki tudja honnét szerezhetnék hasonló szerszámtáskát?
A cégnél ilyent használunk, de ez sajnos kifutó, és kurva drága. Amiket a neten találtam azoknak meg belül középen nincs elválasztó rész amibe van pár rekesz.
köszi.
már repül a vas, nem éri kerék a földet.
"szétesik ha lehúzom a nyerget a tárcsáról"
- Csak lehúzod a nyerget, a betétek nem esnek ki ha a biztosító peckek benn maradnak, de anélkül könnyebb levenni.
"azt a nagy 6lapfejű (kb 19-es) csavart kell kifelé tekerni"
- Ige, de előtte azért emeld meg a motort, hogy a levegőben legyen az eleje. Ha a tengely kihúzod ki fog esni egyik oldalt a km óra meghajtója a másik oldalt pedig egy távtartó, a km spirált szerintem előtte vedd le róla.
"ha a kerék kinn van, felül csak az imbuszt?
- Az csak a felső kifli, az alsó kifliben van még két csavar amihez 13-as csillag kulcs szükséges. Ezeket elég csak okosan meglazítani és már csúszik is ki a szár
Üdv Uraim! Az Uj gépem!
nah, valaki iraja csak le nekem dedósnak, részletesen (!)
hogy cserélem ki a jobbos telószárat?
leszedem a sárvédőt
féknyerek kicsavaroz. (szétesik ha lehúzom a nyerget a tárcsáról? kiesik a fékbetét, meg ilyenek, vagy azt még v.mi ott tartja?
kerék tengelyét hogy veszem ki? azt tudom, hogy a balos szárban a menet, azaz a jobb oldalon kell tekerni, de csak simán azt a nagy 6lapfejű (kb 19-es) csavart kell kifelé tekerni?
ha a kerék kinn van, felül csak az imbuszt (kép) kell meglazítani hogy kijöjjön a szár, vagy tartja más is.
Szegèny Vettel. Hogy sajnálom.
de bírom ezt az új lapost... még ez is sokkal jobban néz ki itthoni mozi baze
Hallom
Nézni meg csak fekete fehérben tudom
micsoda hülyeség már tényleg mindent változtatnak szabályoznak
szerencsétleneknek lassan már ott tartanak hogy egy szezonban maximum 20-szor de versenyenként max 2-szer lehet a kocsiba fingani. ennél magasabb gázkoncentráció esetén 5 helyes rajtbüntetés
elözmény a nevetésre?