Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 41 leszek májusban de még nem voltam csak most! Érdemes meg nézni mert nagyon szép! Bár egy kicsit Mága Zolis....
Pacito neked milyen hátsó lámpa lett beépítve?
Oda egyszer én is szeretnék bemenni még sosem voltam és érdekelne.
Hát igen! Mi meg a parlamentben voltunk ma kis családommal meg a barátokkal! Jó volt és ingyenes volt....
nézzük a dolog jó oldalát!
Nekem is!
Nagyon karcos és nyúzott volt aztán le lett eloxálva.Eredetileg valami lakk szerű dolog volt rajt amire azt hittük eloxálás de mint kiderült az valami más eljárás és ez lett a végeredmény de így is tetszik.
De legalább nem kellet át szállni másik autóba a havazás miatt!
nagyon sz@r idő lett
de amúgy köszi!
csak már hallanám a hagját!
ez jóóó lett mi a baj vele? fényképen nagyon jól néz ki!
Na mi a helyzet? Jó hideg lett!
halihó!
Szerintem nagyon szép lett! Grat...
Igen nekem kellett újra eloxálni amit fehérváron csináltak.Csak egy kicsit más lett mint amire számítottam de így is jó!
Nem neked volt gond a kidörgővel? Te eloxáltattad nem?
Na mi az mindenki eltűnt?
Akkor elmegyek a zsugapartira 12/h ig
Szevasztok!

Ez ma egy ku..a jó nap volt! reggel szedtünk medvehagymát utána meg spontán kirándulás a bakonyba megnéztük Nagy Sobri Jóska betyár barlangját!kb szerintem egy 15km-t gyalogoltunk kis pihivel szendviccsel!Nagyon jó volt. Plusz elkészült a dobom is és ha minden igaz holnap jön a srác méretezni és jövő héten legyártja az összekötő csövet!

Juhééééé!
Hááááát ezt nem tudom,mert reggel F1 utána van egy kis "üzleti" megbeszélésem! Szerintem ha megyek csak délután....
Lehet le ugrom holnap!
mikorra várhatlak?