Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autóra legyártathatod ha csak az egyik veszett el (valami 5-6e Ft környéke) de a motorét csak cserélni lehet.(4e valamennyi+6e a forgalmi)
Hali
Van 80-100 féle rugóm. Most milyen kellene ?
Ja hát kérem az már munka és ők azt nem szeretik! Akkor hogy szárad meg a lakk a körmön?
Nincs valakinek 2db kipufogó rögzítő rugója? Feri bácsi? Valaki?
De legalább ha fel vennék azt a ki.......tt telefont néha nem bánnám!
jogos. nem tudom meg kéne az ocsmányirodába kérdezni.
Én úgy vettem a vasat,hogy fel volt hajtva a rendszám én persze vissza hajtottam és egy pár helyen meg repedt! Nem szeretném el hagyni a felét út közben!
nem tudom de ha kiderítetted szólj mert a múltkor a szarvas megegyengette az enyémet is, nem bánnám ha kicserélnék.
Az igen! Nekem a Vectra 6-ot eszik vegyesbe.Télen városba szerintem a 9-10-et is. keveset eszik de cserébe nem is megy! 1.6i
Azt nem tudjátok véletlenül ha meg van sérülve a rendszámom és be tipegek az ocsmány irodába akkor le gyártják nekem vagy csak új rendszám van?
Hát az biztos hogy "igénytelen" autók és nem sok gond van velük valamint a fogyasztásuk is jó!
csak sajna a hajam leette! 13 literrel!
Nekem a 3 hengeres régi Swiftem van igaz hogy csúnya kívül belül de 5l fogyaszt és semmit nem kell rá költeni!
De úgy néz ki kell vegyek még egy autót mert kelleni fog! Az is ilyen lesz!
pedig az még kényelmesebb.
a komfort hiányban eggyütt èrzek veled! Èn egy E300-as merciből ültem át szuzukiba
Hát 22 éves de most lett kihegesztve a két hátsó sárvédőív meg friss műszaki motorikusan meg kiváló.Az érdekes a dologba hogy 92-es létére különb a belseje mint sok mai kocsinak.Sokkal igényesebb anyagokból dolgoztak.
Az nem egy mai darab akkor!? Nekem "B" volt de nagyon hiányzik! Most egy Swift van de nagyon hiányzik a komfort....
"A"
Melyik Vectrád van?
Juj akkor engem a Vectrával be sem engednének főleg futóval.
Hát igazából majdnem minden stukkó árámbúúúúú van....
jaj dicsak akkor sok a cicoma! de megnyugtattál mert nakkor még van időm!