Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4,5 bármikor
Én is unom, de kell majd még motorozni valamiből
Ez mondjuk teljesen érthető! Nekem is tetszenek még mindig az Fzr-ek két kör lámpája meg úgy az egész forma.
Grat hozzá!

Sajnálom hogy csak így. De majd legközelebb!
Feri bácsi, nem jött semmi
3.5? azt hogyan? Annyira még nekem sem sikerült lemennem vele. Sanyi te hogy vélekedsz erről?
5ösöm van a lottón
Iiiigen itt vagyunk,mert nem motorozunk

Az iskolát meg kerüljük, mert már unalmas !
51 lett volna itt darabja,de csak ha 3-at veszek. Az még keményebb. Meg aztán úgy voltam,úgysem lesz másik gépem,ez legyen rendben. Szeretem ezt az öreg járgányt.
Ma megmakacsolta magát a 3as henger úgy tűnik neki se jön be az eső
És 4es testvérkéjével asszem éheznek... Pedig nagyon tetszett ez a 3,5ös fogyasztás
Andika megkaptad?

Valakit ?

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Gondoltam!
Azt tudom hogy Ábrus segített. az kemény pénz! Bár nálunk valami 45 körül lenne nekem darabja az elsőnek.
Nem, most ti is itt vagytok :D
Mi meg motorozunk.....
Igen. És amúgy is érdekelt vagyok minden ilyen és hasonló témában, akár gépészet, akár elektronika. És ha valamibe belemegyek, azt szeretem a végletekig kiismerni.
Nem baj.
A garnitúra (3db) ár+posta+vám+áfa 74000 párszáz. És persze kellett hozzá Ábrus barátom,mert nélküle bizony nem lett volna.
nekem még a sík terepen a 10km-er is kihívás.
Had kérdezzem meg te valami műszaki fősulira jársz? Mielőtt félreérted nem bántásból kérdem!
Az a kjhívás
Szo szo elmegy. nem lett az igazi de ez már így marad. messziről szép bár közelről se csúnya csak nem lehetett minden nyúzást teljesen kicsiszolni.

Ha nem vagyok indiszkrét mennyibe voltak a tárcsák?