Az áramlási sebesség függ a felületérdességtől, és a felülettől való távolsággal arányos. És ha csökken a viszkozitás, nő az áramlási sebesség, ami hasznos.
Folyamatosan viszkozitásról beszélsz csak azt felejted el hogy az a viszkó érték nagyban függ attol az anyagtól amihez tapadnia kell magyarul az anyagtól amiből készültek az alkatrészeid és ahogy megmunkálták őket.
Nem! Azt mondom, hogy melegen alig van az olajok között különbség, az 5w30 - 20w60 olajak viszkozitása 100 fokon közel azonos. Teló olaj az megint más téma, mert az nem igazán változtatja a hőmérsékletét, és amíg egy 5w olaj hidegen 80mm^2/s viszkozitású, addig egy 15ös 120mm^2/s vagy még több, adalék függő.
Na ma volt itt a srác aki az összekötő csövet csinálja.Nem lesz egyszerű de remélem jövő hét végére már duruzsolni fog. Most nem rugós csati lesz rajta hanem bilincses aztán kész.
és szerinted a nagyobb nyomás a feltétlen jó? Vagy is azt mondod hogy a 10-es és 20-as olaj ugyan olyan sűrűségű? Akkor ezek szerint tökmindegy hogy pl a telóba 5-10-15w olajat teszek az ugyan olyan keménységű lesz hiszen ugyan olyan sűrű mindegyik illetve az automata váltóba is beletehetem 80 vagy a 90w halytómű olajat nem pedig a 0 vagy az 5w set. Ez érdekes!
Nem kukacoskodok, kérdeztem, válaszoltak, beszélgettünk... Még vitába se mentem, nem hogy veszekedésbe, és még nem is bíráskodtam. Köszönöm a válaszokat, és a figyelmeztetést!
Hali! Biztos hogy van különbség mivel más a motor kódja így a belső dolgok is változhatnak.Így van ez az autóknál is.Pl a Passat 19.tdi-ből is van kb 4 motorkód és egyik nem kompatibilis a másikkal.Olaj furat lyukak csavar helyek nem biztos hogy stimmelnek.
Szerintem ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz!
De ez az olaj háború ez mindig mindenhol így van!
Tök értelmesen le van írva minden,hogy milyen olaj kell bele! Ha neked ez kevés akkor tégy legjobb belátásod szerint!
Ez egy tök össze tartó közösség tehát ne kezdj el kukacoskodni!
Ha meg nagyon unatkozol akkor mosd le a vasat és gyönyörködj benne!
Szép délutánt!
A régebbi autókba miért nem 0w-s olajat raknak 10w-40 helyett? Mert NEM AZ VALÓ bele.Egyszerűen túl híg neki és nincs meg az optimális kenés.Soroljam még.De te tudod... Én az autókba is mindig a gyári előírást raktam és ajánlom a partnereknek.
Ez a gyári adat aztán azt raksz bele amit akarsz szerintem tökjó a Castrol Magnatech diesel extra 5w30-as olaja én ezt használom már évek óta 318tds-es BMW-be .
Ha nem vettétek észre soha nem szoktam hozzászólni,mert abból vita van .Meg 48 év tapasztalat nem számit
De ez az olaj háború ez mindig mindenhol így van!
Tök értelmesen le van írva minden,hogy milyen olaj kell bele! Ha neked ez kevés akkor tégy legjobb belátásod szerint!
Ez egy tök össze tartó közösség tehát ne kezdj el kukacoskodni!
Ha meg nagyon unatkozol akkor mosd le a vasat és gyönyörködj benne!
Szép délutánt!