Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy kifolyik, úgy jön az utánpótlás is, mivel kering.
Sztem az extraszüz oliva a legjobb. A görög. Meg az extraszűz, mégha nem is olaj.
Épp az alkalmazott felületek (pl. siklócsapágy felületek között ) illesztési résein tud könnyebben távozni a hígabb olaj és épp ezért nem tudsz nagyobb nyomást csinálni folyósabb olajjal.
Szivesen olvasom, nem szólok hozzá /nincs benne rutinom/
Feri bácsi csak az öreg S100-120-as Skodákra kell gondolni és már indoklás sem kell. (persze aki még üzemelt olyanokkal)
Igen, a keresztmetszet előtt. De nekünk a furatok után (az alkalmazott felületek között) is fontos a nyomás és a szállított mennyiség, és az nagyobb lesz a hígabb olajnál, azért jobb a kenés.
Na egy kis: eszme-- csere--vita -téma
Elment !
Ha lehet fotózzad le ,hogy mik vannak
Majdnem.
Amire te gondoltál az a szállított mennyiség, ami nagyobb lesz a "hígabb" folyadéknál.
A nyomás akkor lenne nagyobb ha "sűrűbb" folyadékot akarnál átpréselni ugyanakkora keresztmetszeten.
Feladó: Hurja Ferenc uviferi@citromail.hu
Címzett:........................................@gmail.com
Másolatot kap:
Tárgy: Nincs cím
Érkezett: Ma 13:42

ekkor ment
Igen, ez így igaz. De ha "ki is folyik", jön helyére új, mivel van olajnyomás. Tehát a kenés nem szűnik meg, az áramlás lesz nagyobb, amitől pl jobban tisztít és hűt.
Én is nagyon kedvelem. Nagyon hálás moci. 1987-es!
Hát bármikor átvenném!
Tehát akkor minél "hígabb" egy folyadék, annál könnyebben "folyik ki" kenendő felületek közül, azaz könnyedén "elmegy" a folyadéknyomás az alacsonyabb nyomású tér felé.
hígabb
Ha kisebb a viszkozitása egy folyadéknak akkor az "sűrűbb vagy hígabb"?
De szép ugye?
Na jóvan inkább megyek összerakom a gépet mielőtt Thomas meglátja
Nekem emmá kicsit sok
Akkor újra küldöm
Tudom az is tetszik!
Hogy helyes?
" És ha jól tudom, itt nem szabad kenés van, hanem nyomással előállított, amit az olajpumpa lát el, ami viszont kisebb viszkozitási értékű olajjal nagyobb nyomást tud előállítani az alkatrészek között...."
Ezt azért gondold át még egyszer.
Na jó de én 90-100 max!
Nekem kocka lámpa van. svájci sapka!
Nemtom Nem ízlik neki a 95ös