Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom azért olvasgattál róla,ezért is nem értem miért nem fogadod el a manual által írtakat. Tegyél bele belátásod szerinti olajat.
Részszinti 10w40 és kész. Soha nem ette egyik sem, nem füstölt, nem zörgött, nem ment szét a kuplung ( pedig párszor kapott )
Majd estefelé benéznek sztem akik tudnak segíteni ebben.
Hát én is néztem az első 4 kört de mivel nincs meg az a hang így nem tetszik meg amúgy sem voltam eddig sem egy nagy F1 rajongó.
Láttam! Az is szép hely lehet egyszer talán mi is eljutunk oda.
Ma már biztos nem Feribáttyó,mert bennem van legalább két légkör!
a 20W50 és a 10W40 nem szabja meg milyen "vastag" az olaj, és a flakonba "kukucskálva" sem azt látjuk milyen sűrű az olaj üzemhőmérsékleten, hanem csak szobahőmérsékleten. És ha jól tudom, itt nem szabad kenés van, hanem nyomással előállított, amit az olajpumpa lát el, ami viszont kisebb viszkozitási értékű olajjal nagyobb nyomást tud előállítani az alkatrészek között, tehát csökken a súrlódás.
Hali hó skacok és urak!

Itt baromi nagy szél fúj meg 15fok.Nálatok?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A89-es Exup-om sajna igencsak megérett a renoválásra.Dobálja a kettest csörög-zörög. Érdeklődnék hogy tud-e valaki megfizethető alkatrész beszerző lehetőséget? Gondolok itt kuplungszett, szelep hézagolók ,vezérmű lánc és persze tömítés szett. Na és itt a következő kérdésem. Tudja valaki mi a különbség a 88-as és a 89-es tömítés között ,vagy máshogy a 3LE vagy 3DU1 esetleg 2GA blokk tömítések között.Mert ezeknél csak úgy dobálóznak a 10 ezres különbségekkel. Nekem 89-es a gépem és 3LE a kód ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! UI. :szerintetek ez jó lenne a mocimhoz? tömítés szett
Hali Pacitó
Jössz?
Úgy tudom, hogy a hidegindítás ami legjobban koptatja a motorokat, és az ásványi olajok, még jó adalékokkal is 150mm^2/s viszkozitással bírnak, míg szintetikus/félszintetikus olajok 90-100mm^2/s értéket adnak. Ezek 100°C-ra melegedve (ásványi 10w50) 18-20mm^2/s, (sz/félsz 10w40) 12-15mm^2/s-ra csökkennek, és úgy tudom a 10mm^2/s a bűvös szám. Ezért az aggodalmam. És a JASO vagy API szabványokról nem is esett szó, amikben szintén elmaradnak az ásványi olajok.
Az összes FZR szervizmanuálja ezt írja!Ezeket az olajakat ezekhez a blokkokhoz fejlesztették ki! Az akkori anyagmegmunkálási és felhasználási technológiák a 20w 50-es ásványi olajat igénylik és ez az igény az évek múlásával csak nő mert fárad az anyagod és kopik.Nem rakhatsz bele 10W40 pláne 5w .... olajat mert megzabálja a motorod ,szétbaszod a kuplungod vele, szerintem az olajpumpád is csak lötyögtetné. A szintetikus valószínűleg csak kicsusszanna pl a csapágyaid alól. Ha ennyire foglalkoztat a dolog tanulmányozd az olajok paramétereit és viselkedését rengeteg oldal foglalkozik vele és megérted.A ez a válasz sem elégített ki akkor röviden csak ennyi a válasz. MERT GYÁRILAG EZ VALÓ BELE ÉS KÉSZ!
Ne húzd fel magad!
Odáig oké.
Akkor máshogy fogalmazok.
Ha ezt használom (~évi 20.000km) télen (-6°C), nyáron (+40°C) és soha nincs vele probléma (mivel hogy gyárilag ezt találták ki bele az okosok) akkor mire föl váltsak?

Épp ezért tankolok bele 95öst mert az való bele, nem pedig dízel.
Akkor írják neki a hígabb olajat,ha hidegben is használod. Láthatod a táblázatot 10-30-as kell bele mínuszokban,de az is csak +15-ig használatos. Vannak 20-50es olajban is prémium olajak qrva drágán,de én személy szerint nem rakok bele. Lenne rá pénz,de minek. Bőven megfelelő minőség a 20w50 ásványi,pláne én nem is forgatom,nem száguldozok vele. Márkák közül meg kb sztem mind1.
4.éve ezt használom semmi gondom vele télen nyáron -5 -- +40 fokba. Amúgy milyen ész érveket akarsz itt nincs labor hogy megállapítsuk elemezzük az olaj minőségét a blokkba. Azt használunk amit a gyártó ajánl ennyi. El lehet térni tőle, ha pontos infót akarsz itt 1 cím itt megmondják a tutit.
link
Pénzről szó sem volt ! ! !
Ezen mindig fennakadok.
Ha az kell bele akkor a f@szt kell zsidóskodni hogy hátha van valami mosogatólé amin nyerek 20Ft-ot...
Holnap megyek oszt tankolok bele dízelt, végülis csak elmegy azzal is egy darabig
Az a baj, hogy továbbra sem hallottam semmi épkézláb érvet. Az, hogy akkor ezt ajánlották, oké, de más nem is volt. Tehát továbbra is kíváncsi vagyok, ha bárki tud bármit mondani valamit is akár pro vagy kontra!
20w50 (továbbra is)

De ott a 10w40es a sóheroknak vagy a többi csilivili "majd mosolyog tőle a motorod" szennyvíz a sznoboknak
Most néztem a 98' R1-be is ezt írják.
Köszönöm.