Együtt érzek veled én szerdán kezdem a villanyszerelést, ill. előbb a vésést, csövezést. Kell vésnem vagy 30m fali csatornát, kb. 15-20 dobozt - mindezt úgy, hogy utálom a poros munkát
Amúgy ez a szakmám szerencsére sosem dolgoztam benne
A krumpli BDR-t sokan utálják (gondolom Trianon az oka ) pedig különleges tehetség, én nagyon szeretem. Azzal értem el az eddigi legjobb eredményemet is. (9 tank)
Egyébként az volt.
Lebontottam a régi csarnokban ~50m 5*1,5mm-es tömör rézkábelt a kábeltálcákról.(át akarom telepíteni a szivattyút a kútból a régi emésztőgödörhöz és ki kell vinni a 220-at a kapuig)
Az ugye a legkevesebb hogy rajtuk van a telepítés óta (1980) rárakódott por (ami közben mind a pofámba és a nyakamba hullott) de ~4m magasan és a leglehetetlenebb helyeken kellett tornázni érte.
Én tegnap a BDR-el hoztam le így a meccset.Belefutottam a főerőkbe,kicsit meg szorongattak de a 90-es trollágyú elintézte őket.Viszont gyorsítani kell a célzást mert az lassú.
Ez műszak után volt, bent le vannak tiltva az ilyesmik. (fórumra sem tudok feljönni mert egy szép linde logo alatti felirat közli hogy ha szükséges elérnem az oldalt akkor vegyem fel a kapcsolatot a rendszergazdával)
Van egy partnerem ilyeneket tart és szabadon rohangálnak, (egy régi sertéstelepen van a műhely) szaporodnak de nagyon jó pofák! Ők már vágtak is állítólag de nekem nem lenne szívem.
Amúgy ez a szakmám
Bármi oldalra ki tucc majd menni, engedély és nyom nélkül
Lebontottam a régi csarnokban ~50m 5*1,5mm-es tömör rézkábelt a kábeltálcákról.(át akarom telepíteni a szivattyút a kútból a régi emésztőgödörhöz és ki kell vinni a 220-at a kapuig)
Az ugye a legkevesebb hogy rajtuk van a telepítés óta (1980) rárakódott por (ami közben mind a pofámba és a nyakamba hullott) de ~4m magasan és a leglehetetlenebb helyeken kellett tornázni érte.
Akkor nem tudtam ki volt
Szevasztok!
(Bocsi ezt nem tudtam kihagyni!