Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémen is az volt és azzal sokkal jobban ment mint az SV dobbal.
Reggel melóba menet tempósan próbáltam haladni és 1-2 embert kivéve (de lehet hogy csak kómásak voltak még hajnalban) a nagy többség lehúzódott (volt aki a belső sávban a szalagkorlát felől engedett el mert nem tudott kimenni a külsőbe)
Majd a bevezető vége felé a 80as táblánál sikerült kb a duplájával megérkeznem a rendőr mögé (sötét is volt, meg nem is láttam h polisz), aki szó nélkül kihúzódott a szélsőbe, hogy el tudjak menni Ha akarta volna nagyon csúnyán kikaphattam volna, nyilván tisztában volt(ak) azzal, hogy a megengedettet bőven túllépve estem be mögé...
Ezt már egyszer nem értettem, épp ezért most sem értem.
Mi történt?
Hali Gali mindenkinek !
A Sanya végdobján 2 centis lyuk van, az biztos fojtás, sztem a hangnorma miatt.

Ma reggel megint rájöttem, hogy szeretem és tisztelem a yardot ( ) és hulla jófejek az autósok
Most tudtam volna motorozni,de sajnos sok ment rá. Közben a műszaki is lejárt,csak áprilisban folytatódik a motorproject.
Igen, ez ismerős.
Nem kell abból kiárulni semmit. Az úgy jó ahogy van.
Hát valami lesz, az biztos... és menni is fogok vele, nem halogatom, mi a faxra várjak... FZR-el alig mentem
A gyári kip.rendszerével nincs semmi baj, az nem fojtott. Mellesleg a dob és a könyökök közötti összekötő jóval vastagabb mint az exupé.
Azért nem jártak szarul akik megvették. Ennyit klárul az FZR-ből,és ott marad ingyenbe az FZ papiros.
Akkor mehetsz bmw venni.
290, az egyik akku hiányzott, a másik meg elég rossz volt (pedig tavalyi volt )
Lámpa és kipuff csere, torok toldók kireszelése névleges méretre, és egész jó kis motor lenne
Jobban bíznék benne, mint egy 10 évesR1-ben.
És 300-ba ment?
Meg neked lassú is lenne a gépem. Csak 66kw az egész.
Voltam én is a boltban,és megnéztem a GTS-t. Azt írják nagyon jó állapotban van,ami lehet hogy igaz is,de az enyém akkor szalonállapot ahhoz képest. Meg annyit nem is ér sztem az a motor.
Nem eladó!

Külömben is kispolcki lámpa van benne.
De, egy frsz nélküli 2T/250 crossgép meg egy Babetta
A tied megveszem, neked úgyis csak a gond van vele...
Akkor most nincs is motorod?
Annál messzebbre jutottunk