Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon maradt mert megvettem az IS3-at. (ráadásul ha rendszeresen kilőnek akkor elég drága üzemeltetni is)
Ez egészen addig jól hangzik amíg nem a saját gyerekünkről beszélünk.
Van egy csomó kredited, nem?
Én úgy gondolom,hogy nincs bontásra ítélve de őszintén belátom kell vele foglalkozni illetve kell rá költeni is.
Akkor hajrá srácok.Eladó a vas!

Ez kérlek, nem rohadt g*ci, hanem természetes szelekció
Az a szülő amelyik nem vigyáz az utódjára, az így jár

Más:
Ma már a sokadik embertől hallom, hogy a jelenlegi motorom sokkal szebb, mint az előző...
Azt hogy mennyi meló van vele azt te látod de annyiban szerintem biztos elmegy.
Őszinte leszek:nem gondolom,hogy 200 at kaphatok érte mert azért van mit melózgatni rajta,de olyan 160 170 körül azonnal odaadnám.szerintem az összkép alapján korrekt ár.mit gondolsz?
Akkor mennyire gondoltál? (nem akarom megvenni)
Nem akarok ekkorát mert nagynak itt a GTR, kicsinek a Gulliver de a középtartományban meg nincs jelenleg semmi. (600 körül)
Szénkefét vetttem bele tavaly ujat az ok.Nem nagyon akarok foglalkozni vele már,bár ha nem kell senkinek akkor teloszimmering csere(a szimmering megvan),olajcsere és mehet vizsgára.De mondom kéne valami könnyebb.
Ja, töltés. Ha nem csúszott szét/csípődött be vezeték vagy fogyott el a szénkefe akkor 10/10 szokott lenni a szakadt generátor forgórész. (mérőműszer szakadásvizsgáló állásba és rá kell tenni a két végét a két csúszógyűrűre. Ha nem mutat semmit akkor szakadt)
Fürdőruhás nincs! .Én nem is gondoltam ennyire.Eladnám nem árulgatni akarom,mert egyrészt nem akarok már költeni rá és azért vennék valamit helyette mert idén még motoroznék is . .Nem akarsz ekkorát?Van egy eladó ötvenes suzukim is
Egyébként én is vennék valamit de nem akarok ekkorát, meg most le is vagyok égve.
(fürdőruhás nincs?)
No, komolyra fordítva a szót: szerintem így amennyi a képről látszik (az FZR-ről) most tavasszal olyan 220-250e-ben felteheted és meglátod hogy mennyire mozognak rá. Ha jön normális vevő akkor megegyezés esetén a műszakit még vállalhatod, az jól hangzik.
"és meddig jutottál vele, kép a csajról, stb.) "
Nem figyelsz.
Ja, megvan köszi. (a Wargaming.net-en jelentkeztem be, ott meg nem rakta ki)
Az asszonyról vagy a gépről?
Értem hát. Kép?
A menyasszonyom ült rajta és elég messzire jutottam vele ha érted....
Mert könnyebb kéne meg asszony is fél tőle.Szeretem egyébként,mert a bajaitól eltekintve (ja és a korától) nem rossz gép és meg lehet lepni vele a mai seggrakétákat.
Ja, fogom. A csajos kérdéssel mi a helyzet?