Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sas csak a dolgát végezte. A kis srácból meg biztos sárkányrepülős lesz.
Már otthon van a műszer? Nem raktál képet róla...
Ja
Vásárolja meg SAS-2000 termékünket! Ideális játszótárs a gyereknek, és önellátó (ha van a szomszédban is gyerek)
Ami motoron volt, ott sajna a motor nem olyan volt én is vettem volna a gyárival...
Azért ezek a táskák, amit mutattál, elég nagyok ha ebben se férnék el, nem is mennék motorral
Tudom, hogy nyűgösebb a táska, de alapvetően nem lenne rajta, csak ha messze megyek, és akoor is csak oda-vissza úton.
Erről a videórol meg ugy olvastam:valami reklám volt nem eredeti felvétel.
A BMW-hez gyári oldaldoboz kell, arra találták ki. (ha van akkor elég a kicsi hátsó doboz)
Én csak olyanokat néztem (bmw) amin volt. (a GTR is ezért nyert)
A táska elég nehézkes, csúszkál ide-oda ha nincs tartókerete és így lekoptatja a festéket, beázik (hiába van hozzá a zsák), este le kell szedni hogy bevidd, míg a dobozból csak kiveszed a szatyrot és beviszed.
A doboz sokkal jobb.
Nem tudom, hogy a Givi platnit fel lehet-e mókolni szépen a seggemre... kár lenne elrondítani
Nekem elég a kicsi, meg oldaltáska, amit az előbb linkeltem.
Minden megoldható biztonsági -golyóálló stb.amire a megrendelőnek szüksége van
Hali
Egy pár képet ha raknál fel :amit az adatlapon látok az kevés.
Jó, Feri bátyám, de törhetetlen üvegből legyen, mert ha elborulok, ne legyen utánam szilánk
Meg mattüvegből, ha kérhetném, ne láccon benne a rózsaszín alsógatyám
Üvegből? Az teljesen biztonságos...
Tudok neked 50-60-80 literes akváriumot a gépre :jól mutatna -kocka vagy téglalap alakuban
Ami nekem az FZR-en volt az 46L. Két sisak belefér.
Ami igazán nagy az 52/60L. Na az már bazinagy.
18L az napi szaladgálásra elég de túrázni nem. Ahhoz kell a 44-46L.
Egyébként egyszerű. Veszel egy használt de szép Givi E460-ast (olyan volt nekem) 20e körül már vannak és veszel még egy 16L körülit (10-15e körül vannak) a helyi szaladgáláshoz.
A platni monokey így épp azt teszed fel rá 5 mp alatt amelyiket akarod.
Mindig az a kicsi táska, ami van (a feleségem tud ebben a témában)

Nekem az oldalsó jobban bejön, akár csak táska, nem doboz. Ilyesmi. csak ezt nem lehet otthagyni, meg sityakot belezárni
Szép estét
1; Szerintem a nagy doboz jobban néz ki mint egy kicsi de ez csak az én véleményem.
2; Néha még ez is kicsi.
Mikor mész a motorért?
De én nem szeretnék egy olyan buzi nagy golyót húzni a levegőben magam után egy sisak belefér, az nekem elég
Ja igen,én is erre gondoltam első körben.
Faxt, valaki arrébb tolta a billentyűzetemet vakon gépelek sötétben
Ezt most direkt írtad így ugye?
Szemüveg?

Semmire. Enyém 45L asszem.
Ábrus, Csövi!
Mekkora a ti háccsó sobozotok? (liter kb.)
A 18 mire elég?
Hát persze hogy fordítva raktam be mind a három rezgéscsillapítót. Elég nagy farok vagyok,nem figyeltem meg,de a nyíl tényleg rajta van.
Még nincs.