Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sprektumon láttam vadászni ,a majom fejét szinte összeroppantja a karmaival.
Én is azt hittem, a bömbit szereled. Mert ugye az AZ autó, a többi csak ilyen jössz-mész.
Tuttam hogy rosszra gondolsz...
Restaurálás. Karosszéria lakatolás, fényezés váltó csere +apróságok...
Be lesz csövezve?
nekiugrassz? megne üsd magad.
Csak nem javítani kellett?
Lehet, hogy golyóálló mellény is volt alatta...
Mit kőtt rajta készíteni?
Ja kép:
Az semmit sem számít.
Ez félelmetes volt közelről. (van róla egy vidi is de nem tudom feltenni)
Tomasz...
Az idei project lett volna a garage, de most jött a lakás, azt csinálgatom... amaz ráér nem ázik benne a járműpark.
Szeretnék egy szép nagy garázst ez 8*4m, de min. 9*6 kéne... egyszer elkap a hév, és nekiugrok.
Végre kész az autóm.
Igen, ez így van.
"azért mire az asszony hazajön a rendelőből (11-dél körül) addigra már illik felkelni mert akkor morcos"
Nekünk a konyhánk nincs így leburkolva
Kell még müszi meg átíratási procedúra, intézi az ember. Én hozom a lábán, ha lesz tábla rajta.
Pufi dzseki volt a szarzsákon.
Ki tudja...lehet a héten belehúzott és felújította a garázst. Úgy is állandóan dolgozik valamin.
Ezt én is így gondolom mert aki látott már sast közelről az tudja hogy azok a karmok embertelen nyomot hagynak maguk után.
szevasztok

itt is cuccolás van. észak-erdély a cél. hajnalban indulunk. szerintem már kipakolta a komplett gardróbot. Nem merek bemenni a szobába.
Oké köszi
Lehet eladom neked ,egy cimbim keres mocit 1000 körül.
Mert nincs otthon.
mlas csak szeretné a ilyen lenne a garázs.
Ezek szét vannak cippzárazva azért ilyen nagyok. (női utas is volt)
Ha szerzel két BMW oldaldobozt, azt szintén pár pillanat le vagy feltenni, a gyári konzol nem is nagyon lóg ki a képből (GTR-en is csak a pici kulccsal való matatás miatt tart ~1 percig a kettő)
Ha ez van akkor már nem is kell a felső doboz. Ha meg nagyon cuccolni akarsz akkor felteszed a tanktáskát.
Holnap tolok fel képet az eladó vasról
Ja -valami ilyesmi