Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a gépet akarod eladni/bontani? Miért?
Paőírok rendben vannak.Rájöttem,hogy tavaly is azért mentem vele keveset mert sokszor nem volt kedvem kihozni se a garázsból.Valami könnyebb kéne helyette.Amúgy a motorja jó.Október óta februárban indítottam harmadikra indult.Váltó jó sebességet nem dobja.
Szia.Kék szín(adatlapon) nincs törött idom,telószimmering csere,olajcsere ajánlott illetve valamiért nincs töltés(akksi jó).Esetleg hátsó gumma csere!
Nem találom a beváltó helyet.
Ehhez több infó kéne róla. (szín, állapot, át van-e építve, kép, milyen csaj ült utoljára a hátsó ülésen és meddig jutottál vele, kép a csajról, stb.)
Így látatlanban nehéz erre pontos árat mondani.
Sziasztok.Szerintetek mennyit lehetne kérni az ezredesért műszaki nélkül?Akár alkatrésznek is?Esetleg valakinek...?88-as genesis 2LA?
J1nxsupportsthegrandfinals
200arany a worldofwarplanes oldalon lehet beváltani
J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS
meglepne
Van kint pjupju tc
Van kint Magyar csapat?
a fel"ugratásnál" hátrdőlhetett, ráhúzott a gázra, és már nem tudta elengedni 11-2 évesen az akkor szörnyetegmódon erősnek tűnő MZ 250TS így vitt át egy tüskés bokron
Bátor.
Hm...hogy el tud bambulni az ember. Semmilyen küzdelem nélkül ment a falnak. Részeg?
Üdvölet-Üdvölet!
Hali mindenkinek
ismerek valakit akinél komolyan felment a pumpa

link
egy mocskos kommunista turpisság miatt a azok nem tudnak belépni akik már a closed béta idején regisztráltak.

egyébként meg bónusz kódok 50 vagy 100 gold, nem tudom pontosan...
Nem lőjük szét a gépet mert sokba került.
Szerintem a puskádat kéne használni.
Ez ész játék?Akkor Lékó Péter lenne az örökös világbajnoka!
Emre,ez a játék a legnagyobb üzlet,és természetes hogy a Wargaming meg is akarja tartani annak,ezért szól bele.Ha Mlas-nak lenne hetven milló ügyfele ő lenne a leggazdagabb ember,megvehetné az egész BMW-gyárat.
Tudod ha ugyanoda lövök és az utolsó negyven HP-ját három lövésből sem tudom kilőni,akkor én nem a lepattanóra fogom hanem elgondolkodom.46-évesen és 18-év polgárőr szolgálattal én már csak ilyen vagyok.Én nem vitatkozom veled,de ha legközelebb egymás után tízszer elvernek,akkor az részben nem az eszeden és az ügyességeden fog múlni.