Paőírok rendben vannak.Rájöttem,hogy tavaly is azért mentem vele keveset mert sokszor nem volt kedvem kihozni se a garázsból.Valami könnyebb kéne helyette.Amúgy a motorja jó.Október óta februárban indítottam harmadikra indult.Váltó jó sebességet nem dobja.
Ehhez több infó kéne róla. (szín, állapot, át van-e építve, kép, milyen csaj ült utoljára a hátsó ülésen és meddig jutottál vele, kép a csajról, stb.)
Így látatlanban nehéz erre pontos árat mondani.
a fel"ugratásnál" hátrdőlhetett, ráhúzott a gázra, és már nem tudta elengedni 11-2 évesen az akkor szörnyetegmódon erősnek tűnő MZ 250TS így vitt át egy tüskés bokron
Ez ész játék?Akkor Lékó Péter lenne az örökös világbajnoka!
Emre,ez a játék a legnagyobb üzlet,és természetes hogy a Wargaming meg is akarja tartani annak,ezért szól bele.Ha Mlas-nak lenne hetven milló ügyfele ő lenne a leggazdagabb ember,megvehetné az egész BMW-gyárat.
Tudod ha ugyanoda lövök és az utolsó negyven HP-ját három lövésből sem tudom kilőni,akkor én nem a lepattanóra fogom hanem elgondolkodom.46-évesen és 18-év polgárőr szolgálattal én már csak ilyen vagyok.Én nem vitatkozom veled,de ha legközelebb egymás után tízszer elvernek,akkor az részben nem az eszeden és az ügyességeden fog múlni.
Így látatlanban nehéz erre pontos árat mondani.
J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS
link
egyébként meg bónusz kódok 50 vagy 100 gold, nem tudom pontosan...
Emre,ez a játék a legnagyobb üzlet,és természetes hogy a Wargaming meg is akarja tartani annak,ezért szól bele.Ha Mlas-nak lenne hetven milló ügyfele ő lenne a leggazdagabb ember,megvehetné az egész BMW-gyárat.
Tudod ha ugyanoda lövök és az utolsó negyven HP-ját három lövésből sem tudom kilőni,akkor én nem a lepattanóra fogom hanem elgondolkodom.46-évesen és 18-év polgárőr szolgálattal én már csak ilyen vagyok.Én nem vitatkozom veled,de ha legközelebb egymás után tízszer elvernek,akkor az részben nem az eszeden és az ügyességeden fog múlni.