Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyet elég könnyű...Így hármat már logisztikai feladat
Sanyikám ilyenkor nem futni kell hanem locsolkodni.Bár a szódát nem szeretik a hölgyek és akkor van futás is!
én is egyre többet gondolkodom azon milyen ,ehet egy gyerkőcöt nevelni de míg nem költözünk el addig nem verjük nyélbe a projektet.
Na megjötem mizu?
Tünetek:
Beindítás után járattuk egy darabig a motrot alapjáraton.... néha néha kis gázfröccsel... már épp melegedett, amikor elkezdett fura hangja lenni, mintha leálltv volna 1 henger.... aztán már a gázra se szépen reagállt, majd le is állt!
A karburátor túlfolyóján elkezdett folyni a benznin... lehúztam a benzincsövet a benzinpumpáról és úgy beindult a motor, járt is egy darabig. Vissza a benzincső, tesztkör! Mentem vele pár utcasarkot, majd megint jött a hülye hang pukkant a kipu és hörgött picit, és ahogy kanyarodtam volna le is állt a motor. Félre álltam, lehúztam megint a benzincsövet de most nem folyt a túlfolyón a benzin. Próbáltam indítani, de csak egyszer kétszer morcant. Vissza kötöttem a csövet, ráadtam a gyújtást, majd le vettem utána megint vissza hogy a benzinpumpa megtöltse a karbirátorokat, és úgy meg beindult!
Tehát egyszer túlkajálta magát, utána pedig mintha kifogyott volna a karbikból a benya.
Szerintem benzinpumpa probléma, de meghallgatnálak titeket is!
A ház mögött nagy a fű,
Nem fogja a kasza.
Locsoljon meg benneteket
az apátok .......

Kellemeset :)!
Ìrhatnátok ti is jó kis locsoló versikét ne csak mindig én.
Csak viccelek. Remélem Pupu jól meglocsolta el ne hervadjon.
Ne légy ilyen durva,nem kapsz tojást.
Andi!

Zöld erdőben jártam,
részeg voltam hánytam.
El akartam dőlni,
nesze b@meg kölni!
Most nosztalgiázom,fiatal korom kedvenc filmje volt,és nem a két főszereplő miatt.
http://youtu.be/EwXT3TUyW4s
Itt borús hűvös nem meleg...
Voltam futottam egyet a Mecseken.

Olyan jó idő van,hogy póló sm kellett,pedig zömében erdőben futok.
Hétágra süt a napocska!

WTCC
Szép napot! Szebbet :/ Elég selejt idő van.
azt irja, hogy gyengebb mint az fz750, de meg a suzuki gsxr-nel is...
Valószínűleg sok minden lemaradt a listáról, de az én linkemnél a túrasport motorok vannak összegyűjtve, javarészt F-esek, amit te mutattál az pedig egy "szupersport" R-es... :) Van egy specifikációs oldal ahol leírják az FZ 750 Genesis adatait és történetét és ott a GSX-R-el hasonlítják össze, és végeredményben ott is a GSX-R van kihozva "győztesnek" !
Misikém belül veszélyes Minap láthattad Jaszinál is pedig akkor még húsvét sem volt
halóóóó !jó locsolkodást
Na akkor locsolkodjunk kívül belül!
kis méregzsák
"....Cycle World chose it as "best 750cc streetbike" for 1987 and 1988. ...."

A te linkednél ez kimaradt a listából, gondolom csupa véletlenül.
Bocsánat! :) valószínűleg átgörgettem vagy nem tudom...
Mint említettem nem igen szoktam fórumozni, és így szokatlan még a dolog :D
Köszönöm a választ :)
Noigen. A tapasztalat Nem gondoltam volna ilyenre