Tünetek:
Beindítás után járattuk egy darabig a motrot alapjáraton.... néha néha kis gázfröccsel... már épp melegedett, amikor elkezdett fura hangja lenni, mintha leálltv volna 1 henger.... aztán már a gázra se szépen reagállt, majd le is állt!
A karburátor túlfolyóján elkezdett folyni a benznin... lehúztam a benzincsövet a benzinpumpáról és úgy beindult a motor, járt is egy darabig. Vissza a benzincső, tesztkör! Mentem vele pár utcasarkot, majd megint jött a hülye hang pukkant a kipu és hörgött picit, és ahogy kanyarodtam volna le is állt a motor. Félre álltam, lehúztam megint a benzincsövet de most nem folyt a túlfolyón a benzin. Próbáltam indítani, de csak egyszer kétszer morcant. Vissza kötöttem a csövet, ráadtam a gyújtást, majd le vettem utána megint vissza hogy a benzinpumpa megtöltse a karbirátorokat, és úgy meg beindult!
Tehát egyszer túlkajálta magát, utána pedig mintha kifogyott volna a karbikból a benya.
Szerintem benzinpumpa probléma, de meghallgatnálak titeket is!
Valószínűleg sok minden lemaradt a listáról, de az én linkemnél a túrasport motorok vannak összegyűjtve, javarészt F-esek, amit te mutattál az pedig egy "szupersport" R-es... :) Van egy specifikációs oldal ahol leírják az FZ 750 Genesis adatait és történetét és ott a GSX-R-el hasonlítják össze, és végeredményben ott is a GSX-R van kihozva "győztesnek" !
Bocsánat! :) valószínűleg átgörgettem vagy nem tudom...
Mint említettem nem igen szoktam fórumozni, és így szokatlan még a dolog :D
Köszönöm a választ :)
Beindítás után járattuk egy darabig a motrot alapjáraton.... néha néha kis gázfröccsel... már épp melegedett, amikor elkezdett fura hangja lenni, mintha leálltv volna 1 henger.... aztán már a gázra se szépen reagállt, majd le is állt!
A karburátor túlfolyóján elkezdett folyni a benznin... lehúztam a benzincsövet a benzinpumpáról és úgy beindult a motor, járt is egy darabig. Vissza a benzincső, tesztkör! Mentem vele pár utcasarkot, majd megint jött a hülye hang pukkant a kipu és hörgött picit, és ahogy kanyarodtam volna le is állt a motor. Félre álltam, lehúztam megint a benzincsövet de most nem folyt a túlfolyón a benzin. Próbáltam indítani, de csak egyszer kétszer morcant. Vissza kötöttem a csövet, ráadtam a gyújtást, majd le vettem utána megint vissza hogy a benzinpumpa megtöltse a karbirátorokat, és úgy meg beindult!
Tehát egyszer túlkajálta magát, utána pedig mintha kifogyott volna a karbikból a benya.
Szerintem benzinpumpa probléma, de meghallgatnálak titeket is!
Nem fogja a kasza.
Locsoljon meg benneteket
az apátok .......
Kellemeset :)!
Zöld erdőben jártam,
részeg voltam hánytam.
El akartam dőlni,
nesze b@meg kölni!
http://youtu.be/EwXT3TUyW4s
Olyan jó idő van,hogy póló sm kellett,pedig zömében erdőben futok.
"....Cycle World chose it as "best 750cc streetbike" for 1987 and 1988. ...."
A te linkednél ez kimaradt a listából, gondolom csupa véletlenül.
Mint említettem nem igen szoktam fórumozni, és így szokatlan még a dolog :D
Köszönöm a választ :)