Csak érdekesség képpen, ennyi Kínából 20assával rendelve, a Kovács autónál meg listaár 70, akciósan meg 40valamennyi... szóval ne sajnáljátok az alkatrész nagykereseket
Ez az asszony Stiftje, ma húztam haza 20km-ről
Szakadt, mert nem húz be 12V-ra, úgyhogy meg is van a Baja ennek a leírás szerint 8V körül már kattanni kellene.
Örülök amúgy, 30 rugó a bótba egy ilyen fosch meg most bérelni kell az asszonynak autót 3 napra, mert neki kell, én meg megyek reggel Pestre
A röhej az egészben,hogy nekem egy 1l van és nem kapott nyálat! Kicseréltük egy 1,3 injektorra és tökéletesen működik! Még a gyári szám is ugyan az rajta! De a kérdésedre sajna nem tudom a választ!
szevaa a mugyantat uvegszallal tudom ajallani ha jol bedurvazod (csiszolod) flexel az onnan a budos eletbe nem valik le es ezt tapasztalatbol mondom dolgoztam szelterelo es es kamionokra halofulke gyarto muhejbe ahol idomokat spojlereket is javitottunk ha uvegszalbol ha muanyagbol volt na meg nekem is volt par eve egy cagivam amivel felragadtam 90-nel egy kocsi oldalara es szana szet tort az osszes idom es forrasztopisztolyal osszeolvasztottam h aljon meg amig felhordomra a mugyantat aztan az uvegszalat aztan ujra a mugyantat es igy tovabb attol fuggoen h mennyire kell merevnek lennie... de minim 3 reteget tegyel mert akkor az szinen ahol gittelsz megreped a gitt
Szakadt, mert nem húz be 12V-ra, úgyhogy meg is van a Baja
Örülök amúgy, 30 rugó a bótba egy ilyen fosch
Komolyra fordítva,mivel alacsony feszültségről üzemel,az a 15kohm szerintem sok.
Az enyém is megvan, ma délelőtt sikerült.
20 éve ismerem,de nem barátkozó tipus senkivel
Természetesen tisztelet a kivételnek!
Ennél már csak a polgárőröket bírom jobban!
Holnap csörgök ha megyek Dabasra
Jó idő esetén elnézek arra .
A guminál :látom nem pályázik
Kellene?--nem , csak középen van kopva .
Mégmérte 2,2 hát már ez sem fog sokáig tartani
Amit lehet javitunk