Ezt a kérdést csak azért teszem fel(minden rosszindulat nélkül), mert azt írtad, kezdő vagy. oldaltámasz fent volt? Engem viccelt meg többször. Esetleg valamelyik ilyen biztonsági kapcsoló vacakol. De kérdés: kezdésnek 1000ccm?
Egységnyi idő alatt (azaz q.gyorsan) minél több ~1:14 arányú benzin-levegő keveréket minél nagyobb keresztmetszeten beengedünk egy adott térfogatú térbe majd jól összenyomjuk (~12 szeresére) és meggyújtjuk. Ekkor robban egy q.nagyot és kitágul (közben a biker átlép a hipertérbe ) majd a maradékot (kip.gáz) kilökjük a francba.
Nem is az életkorral szokott baj lenni "azoknál" az embereknél. Hanem a stílussal, és ahogy rátapintottál, a neveltetéssel. Én sem vagyok ám itt a legidősebb . Én itt jól érzem magam, az NSR 125 fórum viszont nyüzsgött a nagyszájú kölyköktől
"Elég sokan le is szólnak emiatt hogy ilyen fiatalon nagy motorokkal foglalkozok meg ilyesmi"
Ez ökörség, ne foglalkozz vele. (itt sem fog senki )
Ha valahol ilyesmi egyáltalán szóba kerül ott tökmindegy hogy hány éves vagy, normális gondolkodású embernek nincs ott keresnivalója.
Itt sokan (ha tehettük volna) már tizenévesen nagyvassal jártunk volna.
Sziasztok! Kezdő motoros vagyok, vettem egy Yamaha Fazer 1000st. A gondom az, hogy induláskor mikor beteszem egyesbe lefullad. Lábak fent vannak, kuplung behúzva,..... ezt kb 8x megcsinálta, utána simán indult. MI lehet a gond?
Sztem itt jobban tudnak segíteni.
Ez ökörség, ne foglalkozz vele. (itt sem fog senki
Ha valahol ilyesmi egyáltalán szóba kerül ott tökmindegy hogy hány éves vagy, normális gondolkodású embernek nincs ott keresnivalója.
Itt sokan (ha tehettük volna) már tizenévesen nagyvassal jártunk volna.
Unalmas volt?
Kínai nagydíj erre keress