Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Èn utálom. Majdnem a semmièrt vezetni egy csomót.
Noigen, minél több a benzin annál nagyobb a vigyor
Az tök jó. Hamar meló,sok utazás,ez bejövős.
Teljes mértékben. (Sz.fehérvári túra is volt egy 10 perces melóért)
Ezt a kérdést csak azért teszem fel(minden rosszindulat nélkül), mert azt írtad, kezdő vagy. oldaltámasz fent volt? Engem viccelt meg többször. Esetleg valamelyik ilyen biztonsági kapcsoló vacakol. De kérdés: kezdésnek 1000ccm?
Egységnyi idő alatt (azaz q.gyorsan) minél több ~1:14 arányú benzin-levegő keveréket minél nagyobb keresztmetszeten beengedünk egy adott térfogatú térbe majd jól összenyomjuk (~12 szeresére) és meggyújtjuk. Ekkor robban egy q.nagyot és kitágul (közben a biker átlép a hipertérbe ) majd a maradékot (kip.gáz) kilökjük a francba.
Szeretem a jó kávét.
A kávé jó dolog Grat a nyitáshoz! Jó forgalmat! Majd szervezünk neked egy megnyitó óóórdenáré nagy forgalmat
Szia Józsi! Dolgoztál?
Nem is az életkorral szokott baj lenni "azoknál" az embereknél. Hanem a stílussal, és ahogy rátapintottál, a neveltetéssel. Én sem vagyok ám itt a legidősebb . Én itt jól érzem magam, az NSR 125 fórum viszont nyüzsgött a nagyszájú kölyköktől
Akkor alszom rajta egy jót legfeljebb...
Oldalsztender fel volt hajtva rendesen?
Az. Pedig sörrel ès nem egyedül nèztem.
Láttam már 600 sor4-et 125-ös papírokkal árulva
"Elég sokan le is szólnak emiatt hogy ilyen fiatalon nagy motorokkal foglalkozok meg ilyesmi"
Ez ökörség, ne foglalkozz vele. (itt sem fog senki )
Ha valahol ilyesmi egyáltalán szóba kerül ott tökmindegy hogy hány éves vagy, normális gondolkodású embernek nincs ott keresnivalója.
Itt sokan (ha tehettük volna) már tizenévesen nagyvassal jártunk volna.
19-57kor tette fel az ember,és én előtte kerestem! És ez az egy verzió van fent! De már szedem...
Unalmas volt?
Sziasztok! Kezdő motoros vagyok, vettem egy Yamaha Fazer 1000st. A gondom az, hogy induláskor mikor beteszem egyesbe lefullad. Lábak fent vannak, kuplung behúzva,..... ezt kb 8x megcsinálta, utána simán indult. MI lehet a gond?
Hm...érdekes Azt hittem a kipufogó oldalon van ilyenkor több. Azt hittem az ürítéssel gyorsítják a dolgot. Mondjuk a plusz benzin is logikus
Amúgy szar volt
Branyek nemáár.
Kínai nagydíj erre keress
Igen.
Nincs mit, mindent megteszünk.