Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az az igazság hogy az elroppant porckorong nem fog semmitől sem megjavulni.
Jaja olyasmi volt itt az sztk-ban. Csak ott ilyen elektróda lapokat tettek a derekamra és diklofenak tartalmú cuccal kentek be. Azt mélyen bevitte az elektromosság.
Kűdök képet
Elektro-akupunktúrát próbáltátok már? ijesztően hangzik, de semmi, 10 perc max, nem fáj, és azonnal hat, kb. 5ezer / alkalom (volt nekem 15 éve, ill. lett volna, mert haver doki ingyen csinálta )
Nem tudom, ma mi a tarifa, de több helyen csinálják, biztos nem olyan drága.
Én már egy éve szenvedtem, már a lokálban injekciózott szteroidnál tartottam (semmi hatás ) aztán ez, és az ELSŐ KEZELÉSTŐL csökkent, egy hét múlva elmúlt, azóta sem fájt soha
nekem azt mondta a csontkovács: "Norbikám a 3 alkalom a mi szakmánkban már dömping...ha most se lesz jobb akkor nincs mit tenni"
arra èn is vevő lennèk!
Hát van itthon álomcsapda, varázstoll egy tibeti sas farkából, álmoskönyv, varázstea

Komolyabban: Erre sajnos semmi nem hat, csak a Jóisten fogja tudni helyretenni. Elroppant valami. Jelenleg az izmok vannak görcsben(védekezés, hogy ne engedjék a sérült területet bántani), és azok fájnak. Voltam csonkovácsnál többször is. Leginkább azok a gyakorlatok tudnak segíteni amiket mutattak. A lényeg, hogy a vázizmokat megerősítsük, és akkor nem engedik libegni a gerincet, így nem bántódik a sérült terület. Nekem speciel (tudom furcsa, de) pont a motorozás tesz jót. És ezért nem engedhetek a speed stílusból sem. Amikor motorozom, erősen homorítok, és a két hosszanti hátizom ilyenkor erősödik. Gondolkodtam is rajta, hogy ki kéne bulizni valahogy heti 5 liter benzint receptre
ès használsz rá valamit? ugyan ebbe a cipőbe járok èn is,sokszor elèg 1kilót rosszul megemelni utánna megse tudok mozdulni!
Egyszer volt egy rossz emelésem Jó, egész életében emelget az ember, próbálgatja a határokat, néha túl megy. Előfordul. Ezeket kipiheni a szervezet egy ideig. Viszont egyetlen baki elég ahhoz hogy végleg alá legyen írva valami. Emléxem a roppanásra :/ És csak évekkkel később kezdett fájni. A múltkori favágás kicsit betett neki Jó talán én vagyok a nemnormális
ismerős a dolog! mit csináltál vele?
Hali
Szebb napot mindenkinek
Fegya már valószinű elboltoztam,mert nem találom a jót,csak egy felújitásra váró van /Martin/kipú
Igen. Mondjuk olyat amikor nem szakad le a derekam :/
jobb reggelt!
Reggelt!
Egyébként az Fót. Meg a Fót filmstúdió az valami két kvlülön része Fótnak? Vagy Mogyoródot mondtál? Mittomén Mán álmosság lett úrrá a pilláim felett
Úgy legyen fiacskám, úgy legyen
Ha sikerül bepótolni Feri bátyánkal a lyukas dekli cseréjét, akkor végre Önhöz is eljutok megkukkantani aztat a féket . Meg azt a keverék csavart. Aztán talán még az évszázadban sikerül wgy FZR gurulás. Tervek vannak rendesen
A 600-nak 530-as kell,ha a rövid villás géped van,(nem exup)akkor elég a 106-szemes,ha a hosszabb,akkor kell a 108-szemes.Persze ez a gyári lánckerék szettre igaz,ha a gyárinál nagyobb fogszámúak vannak fent,akkor lehet neked 110-szemes kell.
Kel számnak is lenni ha plV50 van rajta akkor 530as
Ehun e
Egy online motorosbolt keresője jo lesz hozzá.
Hát szerintemajd a tapasztalt urak megmonnyák a frankót

Azt tudom hogy nekem ugyanilyet azért csinált, mert feleslegesen sok benzint kapott a tömítések miatt a henger. Vedd le a szűrő házat, és úgy meg tudod viusgalni. Én csak akkor láttam hogy a tű mellett szivárog. Sokáig kerestem a bajt. Remélem te nem szenvedsz majd addig vele.
udv mindenkinek azt szeretnem megtudni h honnen tudom h az fzr-emen hanyas lanc van mert nem ir rajta semmit csak annyit h japan meg h did mert csak kulon lancot cserelnek rajta
Hát én amikor a karbisort takarítottam, akkor csak az úszóházat takarítottam ki. Leszedtem az alját, kiszedtem az úszót a szeleppel, a főfúvókát, és karbitisztítóval befújtam megsikáltam, aztán meg benzinnel... levegővel átfújtam minden lyukat amit találtam. aztán vissza minden, és jött az úszóház alja ami igazából retkes volt.... azt is kisikáltam és vissza szereltem. Konkrétan sem az O gyűrűt, se semmi mást nem piszkáltam :) miután össze lett szerelve, szépen be is indult... szép hangja is lett neki csak amikor gondol eggyet akkor produkál ilyet, én úgy emlékszem, mind a 2 alkalommal akkor jött elő a gond, amikor alacsony fordulaton hosszabb ideig ketyegett a gép.... először konkrétan alapjáraton, aztán pedig 3-asba mentem kb 2 percig olyan 2 ezres fordulattal papásan...
Egyébként ezen is Mikuni karbisor van BDS34-esek...