Hali mindenkinek
Most jöttem, a mocit vizsgáztattam .
Marhára kötözködtek.
Az idom hol van ?--összetörtem
Milyen a lámpám ? -/sárga/-
Nem a szine, a formája --Yamaha /pedig kawa/ csak a törés után ilyet kaptam
Fék próba
Ráül és huzza a féket --gyenge --Mi gyenge? A kar túl közel fog a markolathoz --Azon rögtön állitok, ha magának erősebb a keze,mert nekem igy tökéletes
Huha rosszul van kihézaholva a tárcsa--Mivan?
Azért rossz a fékhatása mert nincs kihézagolva a tárcsa-- ez gyári tárcsa /attól még rossz,igy nem ajánlom közlekedni
Inditsa be --Maga ül rajta ott a jobb karnál--oké--/húz egy nagy gázt--Na ezt szeretem ha ilyen halk a motor.
Fékkar- kuplungkar nem lötyög motor szépen jár
de most átengedem de csináltassa meg a tárcsa hézagolást
Számitógépen keres eladó 500-s fzr-t.
Hogy hogy 17kw a maga gépe?---mert a feleségemé és levan folytatva
De amiket itt látok 75-85LE között van --Nézze meg a legútolsó vizsgát --ott is ennyi volt már ,sőt 15 éve ennyi, kb amióta nálam van
Jó jó biztos nem maga javitotta át,de akkor valaki elirta.
Most már mindegy
ez egy jó 40 perc volt
Na itt végzett.
Azt hozzá kell tenni, hogy a szerelőm úgy tanulta, hogy konkrétan a D.I.D., és az RK a JT-től veszi a nyersanyagot, és a saját logójukat nyomják bele. És valóban, teljesen korrekt láncot kaptam
Máshol sem olcsóbb. Én most jártam végig ezt az utat. És 18 ezerért vettünk JT láncot. Akkor 2Ezrest csak megér az ember nyugalma. Ha a nagyvasnál 20 rongy a D.I.D., akkor a JT volt drága 18 rongyért
Arról tud nekem valaki infót adni hogy idomokat hogyan a legegyszerűbb javítani? Házi megoldások is érdekelnek, de ha valaki tud valami jó szakit az is jó.
Esetleg valaki csinált már olyat hogy teljesen átidomozta a mociját? Tehát pl a gyári kicsit kocka idomokat lecserélte modernebb kerekebb hegyesebbre?
Jaja, nekem is eg ymegfázás tett be legutóbb. pár napja történhetett. A fene se tudja, észre sem veszi az ember olyankor, csak az tűnik fel, hogy már megint sajog.
Kopp-kopp, nekem a legkisebb probléma sem volt azóta
Doki mondta, hogy pár év múlva kiújulhat, vagy ha megfázik az izület, vagy hideg vízben, de semmi ilyen nem történt - pedig voltam qrvahideg vízben is többx (az Adria termálvíz volt pl. a hallstadt-i tóhoz képest )
Hűha! Nincs meg a dugóvisszahúzó rúgó
Hát ezexerint kemény menet volt. Viztos várta a fagyipénzt a tetű
Most jöttem, a mocit vizsgáztattam .
Marhára kötözködtek.
Az idom hol van ?--összetörtem
Milyen a lámpám ? -/sárga/-
Nem a szine, a formája --Yamaha /pedig kawa/ csak a törés után ilyet kaptam
Fék próba
Ráül és huzza a féket --gyenge --Mi gyenge? A kar túl közel fog a markolathoz --Azon rögtön állitok, ha magának erősebb a keze,mert nekem igy tökéletes
Huha rosszul van kihézaholva a tárcsa--Mivan?
Azért rossz a fékhatása mert nincs kihézagolva a tárcsa-- ez gyári tárcsa /attól még rossz,igy nem ajánlom közlekedni
Inditsa be --Maga ül rajta ott a jobb karnál--oké--/húz egy nagy gázt--Na ezt szeretem ha ilyen halk a motor.
Fékkar- kuplungkar nem lötyög motor szépen jár
de most átengedem de csináltassa meg a tárcsa hézagolást
Számitógépen keres eladó 500-s fzr-t.
Hogy hogy 17kw a maga gépe?---mert a feleségemé és levan folytatva
De amiket itt látok 75-85LE között van --Nézze meg a legútolsó vizsgát --ott is ennyi volt már ,sőt 15 éve ennyi, kb amióta nálam van
Jó jó biztos nem maga javitotta át,de akkor valaki elirta.
Most már mindegy
ez egy jó 40 perc volt
Na itt végzett.
Esetleg valaki csinált már olyat hogy teljesen átidomozta a mociját? Tehát pl a gyári kicsit kocka idomokat lecserélte modernebb kerekebb hegyesebbre?
Feribá,az mit takar hogy felújításra szorul
Doki mondta, hogy pár év múlva kiújulhat, vagy ha megfázik az izület, vagy hideg vízben, de semmi ilyen nem történt - pedig voltam qrvahideg vízben is többx