Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehehe
Feribácsi említett valami Martin sport dobot
Ittenvan e ami nagy anyagi bajt tud okozni ha nem jó.

http://www.ebay.com/itm/4x-YAM...
Azt hozzá kell tenni, nem tudom, hogy az FZ 750-ek milyen karburátora van.
Én valakivel már lejátszottam itt a fórumon ezt a "meccset", de mi van ha nem az O gyűrűt kell cserélni, hanem a forma tömítéseket, mondjuk a kehelycső alatt, ami elzárja a tűszelepet a toroktól? Várj, küldök képet
Sziasztok !
Ha a tűszelep jól zár akkor a 4karbiba a tömítést(ami szükséges hogy ne folyjon tele benzinnel)1000ft-ból meg lehet úszni paszta nélkül .A tűszelep alatti 7*2,2-es(ha jól emlékszem),a karbi pohárba meg ezt vette nekem Thomas : Z9X1,78 NBR
pssssztt Meg ne hallja
Szabadelocsolni?
Nène.
Andi Néne! Ittenvane?
bocsi, LoctiTe az 5972 stimmel
Loctide 5972 Erre keress rá
Hát ami 10-12 év felett van, az már biztosan nem stresszmentes
Hát... :D ki tudja... :) a fiatalabbal is lehet baj :)
Hát....elég bonyolult kütyük ám ezek :/ 5 fúvóka, és 2 rendszer van egybe építve. Úszóház+membránház együttes összehangolt munkája(és ezt szorozd meg néggyel) kell ahhhoz hogy minden jól menjen. Annyi tömítés van benne, hogy megszámolni alig lehet. Mivel valószínűleg rég volt beindítva, sokat állt, célszerű rendesen, szakszerűen kitisztítani, és a tömítésekről gondoskodni. És akkor ilyenkor kezd el számolgatni az ember, hogy ennyi erővel vettem volna fiatalabbat
egyébként én nem észleltem hogy a karburátorok valamelyike is szivárogna... a túlfolyón okádta a benzint... utána meg elfogyott a karbikból a benya :)
tehát akkor konkrétan az úszóházat kell faszán letömíteni, és " az a gond megszűnik?
egy jó kv mindig vonza a nèpet!
Szerelőm nagyon intett, hoyg túl sok benzint véletlenül se adjak neki, mert kinyírja azonnal a gyertyát.....és igaza volt, elmondhatom
Ha ez nálad is igaz lesz, ne is álmodj, hogy fog menni rendesen, amíg ki nem cseréled újra őket. De előtte intézd el a tökéletes tömítettséget.
Karburátor tömítés szett. Nagyvasnál van egyedül, 6000/ karbi....DE... Én Szereztem Loctide-ék házatájáról benzinálló pasztát, és azzal megműveltem. Azóta nekem nem hányja tele benzinnel. Igaz valami még kell h legyen vele
Valóban. Most nézem, hogy 750-re van csinálva. Ezt egy új fórumozó tagunk kreálta itten. Biztos nem tudta kik vannak többségben Na majd beszélünk mi vele
Melyik tömítésekre gondolsz pontosan? Utána kérdezek hogy itt a környéken mennyért lehet beszerezni őket. :)
Amúgy nem köpte be a gyertyákat... egyszer belefulladt a benzinbe, aztán pedig elfogyott a kajája a mocinak. :)
melyik az FZ/FZR750? olyanunk nincs csak a Csövinek,nekünk 500-600-1000 akkor nem is látogatjuk