Én valakivel már lejátszottam itt a fórumon ezt a "meccset", de mi van ha nem az O gyűrűt kell cserélni, hanem a forma tömítéseket, mondjuk a kehelycső alatt, ami elzárja a tűszelepet a toroktól? Várj, küldök képet
Sziasztok !
Ha a tűszelep jól zár akkor a 4karbiba a tömítést(ami szükséges hogy ne folyjon tele benzinnel)1000ft-ból meg lehet úszni paszta nélkül .A tűszelep alatti 7*2,2-es(ha jól emlékszem),a karbi pohárba meg ezt vette nekem Thomas : Z9X1,78 NBR
Hát....elég bonyolult kütyük ám ezek :/ 5 fúvóka, és 2 rendszer van egybe építve. Úszóház+membránház együttes összehangolt munkája(és ezt szorozd meg néggyel) kell ahhhoz hogy minden jól menjen. Annyi tömítés van benne, hogy megszámolni alig lehet. Mivel valószínűleg rég volt beindítva, sokat állt, célszerű rendesen, szakszerűen kitisztítani, és a tömítésekről gondoskodni. És akkor ilyenkor kezd el számolgatni az ember, hogy ennyi erővel vettem volna fiatalabbat
Szerelőm nagyon intett, hoyg túl sok benzint véletlenül se adjak neki, mert kinyírja azonnal a gyertyát.....és igaza volt, elmondhatom
Ha ez nálad is igaz lesz, ne is álmodj, hogy fog menni rendesen, amíg ki nem cseréled újra őket. De előtte intézd el a tökéletes tömítettséget.
Karburátor tömítés szett. Nagyvasnál van egyedül, 6000/ karbi....DE... Én Szereztem Loctide-ék házatájáról benzinálló pasztát, és azzal megműveltem. Azóta nekem nem hányja tele benzinnel. Igaz valami még kell h legyen vele
Valóban. Most nézem, hogy 750-re van csinálva. Ezt egy új fórumozó tagunk kreálta itten. Biztos nem tudta kik vannak többségben Na majd beszélünk mi vele
Melyik tömítésekre gondolsz pontosan? Utána kérdezek hogy itt a környéken mennyért lehet beszerezni őket. :)
Amúgy nem köpte be a gyertyákat... egyszer belefulladt a benzinbe, aztán pedig elfogyott a kajája a mocinak. :)
http://www.ebay.com/itm/4x-YAM...
Ha a tűszelep jól zár akkor a 4karbiba a tömítést(ami szükséges hogy ne folyjon tele benzinnel)1000ft-ból meg lehet úszni paszta nélkül
Ha ez nálad is igaz lesz, ne is álmodj, hogy fog menni rendesen, amíg ki nem cseréled újra őket. De előtte intézd el a tökéletes tömítettséget.
Amúgy nem köpte be a gyertyákat... egyszer belefulladt a benzinbe, aztán pedig elfogyott a kajája a mocinak. :)