Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula
Az egyik barátom meg most vett 2003-as TL1000-t
Ez. Ezt még az első megnézésekor lőttem.
Úgy legyen! egy kicsit irigyellek mert nekem is szivem vágya ez a fajta!
Jó estét Feribá !
Holnap,vagy valamikor tudna képet feltenni a dobról,meg mennyi az annyi lenne kérdésem,mert gumit köll vennem hátra és a költségvetés határos .
Úgy néz ki lehet hogy a hűtősapival is megoldódik a probléma,de lehet hogy csak én voltam a balf@sz,mert most néztem meg hogy a levegőztető cső a tartály aljáig volt letolva és valószínűleg emiatt tolta ki mindig a tartályból nyomásra a vizet
Kösz
Hát az csak 7végén lesz, sötét lett, mire leraktuk és ledumáltuk az eladóval az élet nagy dolgait... meg tiszta por meg pötty, mert a buzi vizsgáztatóknál megázhatott az udvaron
Holnap regg mennem kell Pestre, de pénteken pucoválás, aztán go!
Gratulálás van!
Mi az?
Gratulálok! Sok sok balesetmentes kilométert aztán dobj egy képet is róla!
Történelmi pillanat, meghozták a motoromat 8 körül
Már kevertem is vele egyet a városban, furcsa a Fré után, teljesen másképp kell vezetni. Eveszed a gázt, azonnal bólint, úgy váltogattam eleinte, mint egy kezdő de meg lehet majd szokni
Akkor j. Nekem olyankor fordult elő tközés a gmaillel, ha nagy file-t akartam kuldeni.
Sanyi vagy?!
ezen kivül semmi gond vele
És figyelmen kívl hagyhat ez a rendszerhiba?
Akkor rendben. Csak volt már citromaillel bajom. Vagy a gmailel nem szeretik egymást
ment újra
igen megjött
kem sokszor irja :új jelszót cserélek --Az rendszer hiba
Estét!
Elnézést, hogy belekotyogok, de az enyémet megkapta legutbb? Lehet h nálam is voltak gondok, csak azért kérdem.Valami rendszerzenet jött nekem vissza ezt mondva: "Új jelszt cserélek"
Köszönöm! csak nagyon kevés idömvan,tavaly ha egy bö ezrest tudtam menni egészébben ,akkor nagyonjó.
Szevasztok pajtikáim!
Az email vissza jött
Grat
Akkor már te is jöhetsz erre gurulásra
üdv! enyémis ,új müszakis lettma .a féken és a gumin kivül semmit mennéztek, pedig nyugodtan nézhették volna .
Pupu vagy?