Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd utána járok a GoPro-knak, és a gurulásba is benne vagyok, de sajnos ahogy most állnak a dolgok, idén már nem valószínű hogy autóba vagy motorra ülhetek hivatalosan... sajnos
A látószög pedig brutális 170 fok. Olyan szélesen lát hogy alig tudod úgy kézben tartani hogy ne lenne a képben az ujjad Leteszed egy 6 méter hosszú szoba falával szembe kn 10-15 centire a faltól, és látja mind a két sarkot
Ha van rá annyi, akkor én inkább javasolnék egy Hero 3+ Silvert, mert az több mindent tud. De itt jön be amit csípek az amcsikban, hogy a minősége nem rosszabb a Whitenak sem, csak fuunkcióban kevesebb. Egy európai gyártónál simán előfordul hogy ha valamiből a gyengebbik valtozatot veszed akkor mindjárt rosszabb még a minősége is.
Hát lehet jogy nem overmax volt. De áccióban 15 most. De sok GoPro koppintás van ám. Nekem egy Hero 3 White van. Nem hanyattesős, de amit ráírtak azt minden körülmények között tudja (és ez a nrm mindegy a sok koppintás mellett. Van ami caak laborban volt képes eccer produkálni azt amivel egyébként reklámozzák). A GGoPro-nak mindegy hogy 20, vagy 180, az enyémminden körülmények között hozza azt a FULL HD-t 30 fps-el azzal a komoly hang-kép minőséggel ai elvárható tőle. Majd ha eccer össze hozunk egy FZR banda gurulást akkor megmutatom.
Szerintem te az ActiveCam 2-re gondolsz. Néztem azt is, de akkor már az ActiveCam 3-at ajánlották, állítólag tűrhető minőséget csinál de nem mertem megvenni. Egyébként engem nem zavar ha drágább (nem azért mert pénzes vagyok) mert inkább veszek egy jó kamerát pl 80 ezerért ami kibír pár évet, mint hogy vegyek egy gagyit ami 50 ezer de a szezont se biztos hogy túlélis, és szarabb videót is csinál.
De lehet csak az én logikám balek...
Ja. Hát ennyi az ára egy rendes HD kamarának.
Én most láttam a maglódi Auchanban! ! 15-ért! Full hd-t

Igaz az Overmax, de az is echte GoPro koppintás. Tok meg minden.
A hardveres HD-felbontás(nem interpolált!)és a 30 képkocka másogpercenként kötelező,de az ütésállóság is fontos.Ezek inkább 25-30-nál kezdődnek.A Cconcorde-nak van még jó kamerája,de az se olcsó.
DÁCÍÍÍP

Azoknak, akik még sehova nem ajánlották adójuk 1%-át...
http://mentomotoralapitvany.hu...
GoPro-n általában az merül fel, hogy nem működik rendesen a hozzá csinált számítógépes szerkesztő. És volt még egy szériával az, hogya 64Gb-os kártyát nem szerette. Azóta frissítették a szoftverüket.

Szóval kitalálhattad, hogy nekem van egy GoPro-m Lehet próbálkozni olcsóbbakkal is, de amint írtam már, a GoPro fogalmat teremtett, teljesen mindegy, hogy mivel hasonlítjuk össze(nagy vetélytársa a Drift), van hogy igen élesen is meglátszik a legnagyobb ellenfeleknél is a különbség. Nézd. A pénzedtől függ minden. Én egyébként birtokoltam MD80 mini-t is, az 720p-t tudodd....de hát a minősége... Szóval igen. Ha szeretnéd visszanézni is azt a videót, akkor 20 Ezertől felfelé gondolkodj
Nem-nem Aki a Gopro-ról rosszat mond az tájékozatlan, és biztos vagyok benne, hogy nincs neki, de legalábbis plusz még irigy is.

Az egész akciókamerás világot a GoPro teremtette, de legalábbis ő alapozta meg, és fejlesztette önálló iparággá. Ez olyan, mintha a Wolgsvagent kezdené el valaki fikázni a transzporter miatt, hogy nem csinálja jól. Közben meg fogalmat teremtett
Veszek egy sisak kamerát és úgy tuti lesz a dolog!
Egyébként használ valaki itt valamilyen kamerát? Elsősorban bukóra szerelhetőre gondoltam. Már egy ideje tervezem hogy veszek valamit kamerát, de eddig még csak nézelődtem. Hallottam példa a GoPro-król is sok jót és rosszat is, és olcsóbb márkátlan szarokról is zengtek már ódák meg le is írták azokat is... Így dönteni nem igen tudtam.
ez ìgy szokott lenni! Fenyegesd meg minden indulás elött!
Hát... Ugye van egy kis üzemanyag ellátási problematikám a motorral...
Gondoltam levideózom hogy mi is történik, és úgy hátha érthetőbb a probléma. De az a nagy helyzet hogy pont most amikor videózni akarnám, akkor baszik jelentkezni a baj. Kb másfél órája baszakszok. Beindítom, leállítom, döntögetem rángatom, megyek vele váltogatok, fékezgetek gyorsítgatok, áll egy helyben ketyegni, rángatom picit a gázt... bármit próbálok baszakodni vele, ilyenkor bezzeg baszik jelentkezni a befulladásos probléma, ehelyett szép egészséges hangja van és jó gázreakció...
Ez lenne az a bizonyos Murphy törvény?
Pálinkás jó reggel mindenkinek! :)
Szépest a ridereknek!
Köztudott ,hogy 10% ra állitják be az órákat /a trafipaxot is ugy kel ,de sokszor nem alkalmazzák!
Mindenkinek szép napot!
Pupu felhivhatlak?,

haver hornetje volt comanderezni és bebizonyosodott ismét hogy csal az óra
http://youtu.be/XRuyEwTSF8E
reggelt mindenkinek!
Mér alszik mindenki?