Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet bármilyen veleszületett billentyű rendellenesség, nem korfüggő, és csak megterhelve észrevehető. Azt szokták megnézni katéterrel.

Ha meghajtja motort, beáll a főtengő, és szeva az egész járműnek
Katéter? Necsináld már, az érelmeszesedés fölött indul el

2: Ájulás, vagy közelítő állapot volt? Na ha nem akkor tudod ki maradna a seggén

Ahogy az öreg Burt Manroe mondta a filmben, amikor a nővérke közölte vele, hogy annyi a motorozásnak..."Háhh!MAJD HA FAGY! HEHE"

El köll menni egy Hyper buliba, minnyá helyrerázdik, a történet
végülis lehet... én most mértem meg, 70. biztos síkideg vagyok
Azt is mondták,nem a szívem fog elvinni.

A vashiány! Számban egy lökhárítóval.
Neked is kopott fekete a billentyűzeted?
Amikor versenyeztem volt 40-is Laci.
43-as pulzussal már nem élné, Sanyi
Kövér gázt, azt hazahúzna
ez a magyar egészségügy felháborító Több hónapos időpontok, és ha esetleg valami bajod van, esetleg késő lesz addigra...

Nincs eüben valaki ismerős, aki tudna intézkedni? nem neked, persze, a te korodban még nem üzemel a kapcsolati háló, hanem szüleidnek, rokonnak?

Ha nem megy, jelezz, akkor megkérdezem, mit kell mondanod tünetnek a dokinak, hogy azonnal akutba elküldjön soron kívül
Nekem is össze-vissza csipogott az EKG,és rátettek egy másikra,és tökéletes. 43-as pulzus,120/60 vérnyomás. Egyáltalán nem biztos hogy baj lenne. Egyébként a bringázás meg segít az ilyen szívritmus dolgokon,csak ésszel kell használni,nem napi 100km-ert.
ebből kijön egy nagyfrekvenciás pulykapetélő!
Nem... semmi ilyesmi.
Gyorsan röviden a sztori hogy voltam orvosnál és egy sima rutin EKG vizsgálaton (amire csak úgy rátett a doki, minden különösebb ok nélkül időhiány miatt) kiderült hogy van valami bibi a szívemmel. Össze vissza csipogott a szerkezet, egy értelmes ütemet nem lehetett hallani. :)
A kivizsgálás végéig visszavonták az alkalmasságimat, mennem kell szívultrahangra, terheléses EKG-ra, 24 órás EKG vizsgálatra, és ha azok is csúnyákat mondanak akkor további vizsgálatokra. (Valami katéterezés meg a faszom se tudja, nem értek hozzá...)
Az egésszel csak az a baj hogy időpontot kellett kérni, és Augusztus 5.-ére kaptam időpontot leghamarabb.
Magyarul addig séta, biciklizés, buszozás, meg dögöljek meg...
Gondolom még a vizsgálattól számítva el fog telni néhány hét az eredményig, és ugye akkor már nem sok marad a szezonból.
Igen? Akkor kéne róla az infó hogy mi kell bele és hogyan.
Épp nagy rámolásban vagyok a garázsban és egész penge kis műhelysarok kezd összeállni a fészerben.
Kiderült hogy több alkatrészem van itthon E36-hoz mint a pözsóhoz és a rönóhoz együttesen.
Még nem is láttad,múltkor meztelenül napozott a kertjében.
ebből pont csináhacc egy jó akksi regenerátort alkatrészár, tudás semmi nem kell hozzá
és akkor majd javítgathatod az összes ismerős akksiját
Nem tudom hogy mit lépne rá ha az ölébe dobnám a most levett fékporos-téli retkes téli szettet.
rajtam
nem a saját gépem előtt vagyok. Később majd átmék az androidra, de gépelni azzal se kúl.
Ha valaki szeretne egy ilyen trafót az ne fogja vissza magát, mondja.
220/24V
Az adattáblán látszik minden csak a kép lett sz&r. Ha kell infó akkor megnézem megint.
Ugyanitt szintén van egy kifogástalan állapotú fehér 18-as 4,5"-os fzr hátsó felni kompletten. (tárcsa és lánckerék nincs rajta)
Ár: komolytalan
Szemüveg?
József, Ön felvett egy felnipucoló segédmunkást?
vegyél világítós billentyűt. Nagyonkirály!
amúgymeg kapja be a fogaskerék
fél homályban ülök
félig lekopott bill, és fekete
félig vak vagyok
egészen kabbe
Hát ilyen az amikor nem válogatja meg az ember hogy kitől vásárol.