Az orvoslást én is utálom! A tűket is, de amit muszáj azt el kell viselnem. pl két hónapja kísérletezik rajtam a fogorvos, elég meredek. Erre még rájött a derekam, és ez most nagyon durva, mozdulni alig bírok. Én attól félek, hogy kés lesz ebből... Az aszisztens hátra hívott amikor az orvosnál voltam, leültetett, és kerek perec elmondta, hogy : "Nézze! próbáljon ki bármit, ússzon, tornázzon, terápia, bármit, csak a műtétet kerülje el" Ennek már van néhány éve, és ugye nem fiatalodunk
Szép napot
Tegnap letoltam 250km --Este alig tudtam leszállni a mociról otthon .
Pacitó
Remek volt a süti, a nejem külön kiemelte:finom
Köszi a vendéglátást
Hát több oka van hogy nem mentem... az egyik hogy rühellem az orvosokat, a másik hogy időm se sok volt/van ilyenekre, a harmadik (ha ciki ha nem) utálom/félek a tűtől, de annyira hogy amikor a kutyáimat vittem orvoshoz és kapott szurit az egyik, le kellett ülnöm egy negyed órára
Egyébként remélem nincs nagy baj... de tök mindegy mi bajom van, valahogy megoldom a jogsit...
Nem tudom hogy mi... de amúgy nem függ attól hogy mit csinálok, szoktam néha futni, meg játszani a kutyáimmal (2 amstaff tehát velük azért elég keményen kell mozogni játszani)
és a munkám is eléggé fizikai jellegű... nem függ attól hogy mit csinálok... teljesen random szokott szúrni meg fájni
Hát... csinált már érdekeseket a szívem de nem igazán tudom mai napig sem hogy mi is volt az. :)
Szokott szúrni, és néha szoktam rosszul lenni.
Egyszer volt olyan hogy reggel felkeltem, szokásos reggeli kávé és cigi mellett kiültem a teraszra, rágyújtottam meg iszogattam a kávémat... aztán kis enyhe beszédülés, (aki dohányzik tuti érzett már hasonlót ha sokáig nem gyújtott rá) de nem vettem róla tudomást, aztán a kis szédülésből nagy szédülés... enyhe hányinger... és akkorákat dobbant a szívem hogy azthittem hogy ott maradok... zsibbadt a kezem lábam, tiszta erőtlen lettem. Remegett is kicsit a kezem és elég sokáig szédültem is alig tudtam felkelni.
Aztán volt olyan is hogy semmit nem éreztem, csak ha a jobb oldalamon feküdtem akkor lehetett hallani valami kopogást a mellkasomból! Elég idegesítő volt amikor aludtunk volna párommal és már ő se bírta hogy minden szívdobbanáskor koppant valami. :)
Úgyhogy van baj :D De remélem nem komoly... :)
Feje tetején a világ
Most már értem a szállóigét: "Stop the world! I want to Get out!"
Tegnap letoltam 250km --Este alig tudtam leszállni a mociról otthon .
Pacitó
Remek volt a süti, a nejem külön kiemelte:finom
Köszi a vendéglátást
Egyébként remélem nincs nagy baj... de tök mindegy mi bajom van, valahogy megoldom a jogsit...
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Ellopták a tankot
http://youtu.be/5FNFnlzXrN4
és a munkám is eléggé fizikai jellegű... nem függ attól hogy mit csinálok... teljesen random szokott szúrni meg fájni
Szokott szúrni, és néha szoktam rosszul lenni.
Egyszer volt olyan hogy reggel felkeltem, szokásos reggeli kávé és cigi mellett kiültem a teraszra, rágyújtottam meg iszogattam a kávémat... aztán kis enyhe beszédülés, (aki dohányzik tuti érzett már hasonlót ha sokáig nem gyújtott rá) de nem vettem róla tudomást, aztán a kis szédülésből nagy szédülés... enyhe hányinger... és akkorákat dobbant a szívem hogy azthittem hogy ott maradok... zsibbadt a kezem lábam, tiszta erőtlen lettem. Remegett is kicsit a kezem és elég sokáig szédültem is alig tudtam felkelni.
Aztán volt olyan is hogy semmit nem éreztem, csak ha a jobb oldalamon feküdtem akkor lehetett hallani valami kopogást a mellkasomból!
Úgyhogy van baj :D De remélem nem komoly... :)